Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

L'invent 'low cost' de Lidl per eixugar molta roba amb molt poc espai

Tens una casa petita? Aquesta novetat de la cadena alemanya t'interessarà

Lidl torna a revolucionar la nostra experiència a la llar amb un nou invent que et serà molt però que molt útil. La cadena alemanya no només ens encanta per les seves ofertes i novetats en alimentació, sinó que també ens conquista amb els seus articles de 'Bazar' on, setmana rere setmana, podem descobrir nous invents que ens fan nostre dia a dia més fàcil.

Doncs així, aquesta setmana ja ens ha sorprès amb un emmagatzematge ideal que serveix per guardar objectes i per seure i, aquesta vegada, us parlarem d'un article que no deixaràs d'utilitzar quan el descobreixis.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'estenedor de torre de Lidl

Comptes amb un espai reduït a casa o necessites un 'plus' d'espai per estendre la roba? Aquesta novetat de Lidl t'encantarà, així que no deixis de llegir. Aquest producte es tracta d'un estenedor de torre que és ideal perquè és capaç d'aguantar una gran quantitat de roba en un espai molt reduït. Així, segons indica Lidl a la seva pàgina web, podràs «eixugar molta roba ocupant el mínim espai».

Fotografia de l'estenedor de torre de Lidl
Fotografia de l'estenedor de torre de Lidl | Lidl

Aquest estenedor de torre destaca perquè compta amb diferents possibilitats per penjar la roba, ja que té tres prestatges plegables per tots dos costats. A més d'aquestes característiques principals, l'estenedor de torre també compta amb dos suports giratoris per penjadors, un bastidor «estable i durador» d'acer i amb revestiment en pols d'alta qualitat. Tanmateix, té quatre rodes perquè es pugui moure per tota la casa amb total facilitat.

El pes màxim que pot aguantar és de 15 kg, i les seves mesures, com us dèiem, són reduïdes i és que plegat ocupa, aproximadament, 74 x 160 x 44 centímetres, i desplegat, 74 x 160 x 57 centímetres (LXAXF). El preu d'aquest estenedor de torre és de 15,99 euros i es pot comprar ja a Lidl 'online'. A més, segons es pot llegir a la pàgina web, té tres anys de garantia. Aquest producte forma part d'un dels 'best-sellers', segons indica Lidl a la seva web, de manera que no dubtem en què s'exhaureixi amb facilitat. Així que, si t'ha agradat, no t'ho pensis molt.

Una altra opció: l'estenedor 'Leifheit'

I si el que necessites és un estenedor normal, però resistent, Lidl compta amb el model 'Pegasus 160' de la marca 'Leifheit', el qual, a més de ser fàcil de transportar, s'adapta a totes les portes, segons indica Lidl a la seva pàgina web. Està elaborat amb acer, recobriment de pols, PP i PA, i té unes mesures aproximades de 56 x 8,5 x 95 centímetres (LxFxA). El preu d'aquest estenedor, que es pot comprar només en línia, és de 29,99 euros i, com l'anterior, també compta amb tres anys de garantia.

Fotografia de l'estenedor i l'armari per a la bugada de Lidl
Fotografia de l'estenedor i l'armari per a la bugada de Lidl | Lidl

Armari per a la bugada

Però, si hi ha un article de Lidl que ens ha conquistat, és, sens dubte, l'armari per a la bugada. Aquest producte compta amb unes obertures d'allò més pràctiques per llençar la roba, i el seu acabat és modern i d'allò més estètic gràcies a la seva forma i el seu color blanc mat. Aquest armari també té dues portes dobles de recorregut suau i amb un tauler de prestatge.

A més, resisteix a les ratllades, els seus peus no ratllen el terra i es pot netejar amb facilitat gràcies al seu revestiment de resina de melamina. Les mesures d'aquest armari per a la bugada són les següents: 40 x 38 x 184 centímetres (LxFxA), i el seu preu és de 64,99 euros. Es pot comprar a Lidl en línia i, com els articles anteriors, compta amb tres anys de garantia.