Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

La nova ganga de Lidl: l'aparell 'low cost' per planxar de manera ràpida i fàcil

Ja no tens excusa per portar la roba arrugada. Lidl ha posat a la venda una planxa de vapor que compta amb les millors característiques del mercat

 Lidl ha incorporat una planxa raspall de vapor al seu catàleg que promet triomfar en tots els seus supermercats. No deixis de llegir l'article si vols saber totes les característiques d'aquest aparell 'low cost' de Lidl.

Raspall de vapor Grundig ST7950

El raspall de vapor ST7950 Grunding de Lidl té incorporada una pantalla LCD, compta amb un dipòsit de 230 ml d'aigua i triga 35 segons a escalfar-se. El raspall funciona connectat a la xarxa elèctrica i el seu preu és de 34,99 euros.

A més, gràcies a la pantalla LCD es pot escollir entre dos modes: 'eco' o normal. D'altra banda, la planxa Grundig evita el degoteig d'aigua perquè la roba no acabi tacada i fins i tot permet planxar verticalment i horitzontalment.

El fet de comptar amb un dipòsit de 230 ml, permet planxar sense interrupcions. La seva potència és de 1600 W i, a més, dins la caixa podràs trobar un raspall gruixut, un got per omplir el dipòsit d'aigua i altres accessoris per a teixits sensibles, que també serveixen per eliminar la pols.

La nova ganga de Lidl: l'aparell companyia de baix cost per a planxar de forma ràpida i fàcil
Accessoris Grundig | LIDL

Hi ha un botó que et permet controlar la sortida de vapor i, a més, el raspall pesa molt poc, de manera que pots traslladar-lo fàcilment i planxar sense complicacions. A més, es recomana planxar amb vapor per eliminar els bacteris de la roba i així evitar les males olors i fins i tot molts problemes de salut derivats de les al·lèrgies als àcars. És més, el raspall és molt útil per si tens mascotes a casa i necessites eliminar el pèl. 

Aquest model de Grundig compta amb les últimes innovacions perquè s'escalfi en pocs segons. D'aquesta manera, podràs preparar-te la roba tot just abans de sortir de casa.  

Segur que coneixes la marca Grundig, una coneguda empresa alemanya fundada l'any 1945 per dedicar-se exclusivament als dispositius d'àudio, televisions i ràdios. De fet, va ser la primera empresa a fabricar un televisor en sèrie l'any 1952. El seu prestigi ha arribat fins als nostres dies i ens garanteix que aquest aparell de Lidl compta amb la màxima qualitat. De la mateixa manera, compta amb l'última tecnologia de protecció, garantint en tot moment la seguretat de les teves peces. Gràcies a aquest tipus de tecnologia podràs planxar els teixits més delicats, com és el cas de les peces de lli o seda.