Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tauletes de xocolata

La millor xocolata que pots trobar està a Lidl i costa molt poc

La marca Premium J.D. Gross de Lidl s'ha convertit en la millor del mercat i està arrasant entre els consumidors

Tauletes de xocolata
La xocolata és el producte preferit dels supermercats Lidl | CatalunyaDiari.cat

 

Lidl ha aconseguit convertir-se en un dels supermercats més apreciats de tota Espanya per la qualitat dels seus productes i pels seus  baixos preus, i un dels seus productes està causant autèntic furor entre els consumidors fins a tal punt que ha esdevingut un dels més consumits: la seva xocolata.

Lidl arrasa amb les xocolates de la seva marca Premium

La marca Premium de  xocolata  de Lidl J.D. Gross i més concretament, la versió de xocolata negra Equador 70% i 80%  de cacau, i l’Amazones 60% de cacau, han esdevingut un dels productes  més venuts de Lidl. Els comentaris a les xarxes donen fe que aquestes  xocolates estan arrasant i que són la millor opció: «L'Equador al 85 és sens dubte el millor. Cada dia cauen 2 porcions» o «Imprescindibles a casa».

 

Si en una cosa estan d’acord els nutricionistes, és en què  la xocolata és molt saludable i es pot consumir fins i tot diàriament amb moderació, això sí, com més pura millor, és a dir, les més recomanables pels nutricionistes són les que tenen el 85% de cacau o més entre els seus ingredients. Tot i això, menjar xocolata amb menor percentatge de cacau tampoc és dolent mentre no baixi del 50%; a partir d’aleshores, els ingredients que predominen són  els sucres i la llet, fins a arribar al punt que algunes xocolates només contenen un 20% de cacau i no són  gens recomanables.

 

També et pot interessar...