Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Nova ganga a Lidl: l'aparell de 25 euros que deixarà casa teva impecable

Oblida els productes químics i fes-te amb aquest article perfecte per netejar tots els racons de la teva llar


Lidl torna a posar a la venda un dels seus articles més útils i còmodes per a la neteja. La companyia alemanya no deixa de llançar novetats que enamoren els usuaris i, des de fa un any, estem més interessats que mai en els productes que serveixen per netejar les superfícies de la nostra llar.

I és que, arran de la pandèmia del coronavirus, el nostre interès per la desinfecció i la neteja ha incrementat. Per això, el gel desinfectant, el lleixiu i els productes de neteja s'han convertit en imprescindibles en el nostre dia a dia. Però, quan descobreixis aquest nou petit electrodomèstic de Lidl, estem segurs que es convertirà en el teu gran aliat per a la neteja de la teva llar.

El 'limpiavapor' de mà 'SILVERCREST'

Petit, útil i econòmic: així és l'aparell que ajudarà a desinfectar i netejar casa teva. Es tracta d'un 'limpiavapor' de mà de la marca 'SILVERCREST' (com gairebé tots els electrodomèstics de Lidl) que permet efectuar una neteja profunda gràcies al seu potent raig de vapor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest 'limpiavapor' de mà compta amb un filtre orientable per netejar, desinfectar i desengreixar sense haver d'optar per usar productes químics. Segons indica Lidl a la seva pàgina web, és capaç d'eliminar el 99,99% dels bacteris de la llar. No està gens malament, no?


L'aparell de Lidl és apte per a tota mena de superfícies resistents al vapor, com podria ser la ceràmica, la pedra, el metall, el vidre o els revestiments esmaltats. Per això, es tracta d'una alternativa ideal per netejar lavabos, miralls, aixetes, rajoles i llandes, entre altres superfícies. També es tracta d'un article perfecte per a «repassar tapisseries i teixits».

La particularitat d'aquest 'limpiavapor' 'SILVERCREST' és que és petit, fàcil d'utilitzar i, a més, fàcil de guardar. També destaca perquè és capaç de netejar les zones més difícils i, així, eliminar tant la brutícia com la pols. Aquest aparell de Lidl té uns pilots lluminosos de control, un tancament de seguretat, un bloqueig infantil i una protecció contra sobreescalfament.

A més, compta amb un cable de 4 metres que el fan ideal per a moure'ns per tota l'habitació i també no triga gens a escalfar-se (aproximadament 3 minuts). El limpiavapor de Lidl inclou 8 accessoris que t'ajudaran en el teu dia a dia:

  • Broquet allargador.
  • Broquet angular.
  • Broquet per a tapisseries amb funda de teixit.
  • Accessori netejavidres.
  • Raspall rodó.
  • Tub flexible allargador.
  • Got mesurador.
  • Embut.

Aquest article de Lidl està disponible en línia, i es pot comprar a partir de l'11 de març a botigues físiques per un preu de 24,99 euros.

La 'mopa' de vapor 2 en 1 'SILVERCREST'

A més del 'limpiavapor' de mà, Lidl té més aparells que t'ajudaran a netejar tots els racons de la teva llar com, per exemple, dins del catàleg 'online' pots trobar la 'mopa' de vapor 2 en 1 de peu i mà. Aquest producte té un cop de vapor amb intensitat de regulació contínua, i inclou diversos accessoris per netejar diferents superfícies i racons.

Funciona connectada a la xarxa elèctrica, el vapor està a punt en tan sols 30 segons i es pot usar com a eina de neteja sense utilitzar el vapor, ja que la seva unitat és extraïble. Segons indica Lidl a la seva pàgina web, guardada ocupa molt poc espai, ja que el seu mànec és abatible. Aquest article es pot comprar de forma exclusiva en línia, i té un preu de 39,99 euros.

Aquests són només dos dels articles que poden convertir-se en imprescindibles en la teva rutina diària de neteja de la llar. No obstant això, Lidl compta amb més productes que poden ser útils i que pots conèixer visitant la pàgina web de la companyia alemanya.