YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El raspall de neteja facial que triomfa a Lidl per 25 euros

Amb només uns minuts al dia tindràs un cutis perfecte gràcies a aquest article

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
El raspall de neteja facial que triomfa a Lidl per 25 euros | Catalunya Diari

Segons els dermatòlegs, si vols mantenir la teva pell sana i lliure d'impureses, un raspall de neteja facial és la millor opció. El principal avantatge d'aquests petits aparells és que duen a terme una exfoliació suau de la pell, aconseguint no només menys impureses, sinó també major lluminositat i, per tant, una pell més jove.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, la majoria de raspalls facials estan dissenyats per maximitzar els beneficis del sabó netejador que fas servir habitualment i, d'aquesta manera, també estàs contrarestant l'excés de greix i l'aparició de l'acne que tant costa eliminar.

I per si no fos prou, només et caldrà un o dos minuts diaris del teu temps per aconseguir tots els beneficis que ofereix. I si a més ho pots trobar a Lidl per 24,99 euros amb totes les garanties de qualitat, més tres anys de garantia del producte, sens dubte és una bona notícia. Però, abans, coneguem a fons el raspall de neteja facial que triomfa a Lidl, quines són les seves característiques, com funciona i per què incorporar-lo a les nostres rutines diàries de bellesa.

Raspall de neteja facial 'Vitalcontrol'

El raspall 'Vitalcontrol' de Lidl s'il·lumina mitjançant una llum LED vermella o blau, depenent del model. A més, és impermeable, de manera que el pots utilitzar sense cap mena de problema a la dutxa o a la banyera.

Consta d'un indicador de bateria que t'avisa a través d'un llum LED, per carregar-lo has de deixar unes sis hores, però, té una autonomia d'uns 30 minuts d'ús, així que, tenint en compte que només ho faràs servir entre un i dos minuts al dia, et durarà carregat gairebé un mes. Té un funcionament bastant senzill, ja que només necessites passar el raspall per la teva cara durant un minut o dos, el millor és fer-ho en tres sessions de vint segons cadascuna. A més, inclou dos nivells de funcionament depenent del tipus i l'estat de cada pell.

D'una banda, tens el nivell vibració, per a una neteja delicada, i d'altra, el nivell pulsació, per a una neteja en profunditat. Un altre dels seus avantatges és la seva petita grandària: 16 x 5,7 x 8 cm, i la seva lleugeresa, només pesa 146 grams. Això fa que sigui molt còmode d'utilitzar, al que s'afegeix la seva forma ergonòmica.

A més a més, inclou un raspall suau com accessori extra per a la cura de la teva pell. No has d'oblidar que, per a la seva neteja, és recomanable que netegis els capçals després de cada ús i fer-lo més en profunditat un cop al mes. Seguint aquests simples consells, aconseguiràs una pell perfecta en poc temps.

Per què utilitzar un raspall de cura facial?

Com ja avançàvem, una de les principals raons per les quals hauríem d'usar aquest tipus de raspalls sobre la nostra pell, és pel seu efecte exfoliant. Això implica que aconseguirem desfer-nos de la majoria, si no totes les cèl·lules mortes del cutis. A conseqüència, apareixeran menys impureses i imperfeccions, i s'estimularà la regeneració cel·lular.

Una altra de les raons de pes per al seu ús és estalviar temps i diners. Si abans necessitàvem cremes, màscares o tònics per aconseguir un resultat visible, ara amb el raspall facial ens podem oblidar de tot això i reduir al mínim el procés. Un raspallat amb el nostre sabó de cura facial i aconseguirem fins a sis vegades més eficàcia i rapidesa.

Si a més li sumem l'efecte de prevenció de l'envelliment prematur que aconseguirem amb el seu ús, no hi ha dubte que és la millor opció per a la cura del nostre rostre. Mai ha estat tan fàcil mantenir la nostra pell cuidada per tan poc temps i diners.


Comentaris

envia el comentari