YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sabem el motiu: es disparen les vendes de 2 productes de Mercadona com mai

Un d'aquests articles ha multiplicat les seves vendes per quatre i, l'altre, les ha incrementat en un 25%

Imatge de la botiga que Mercadona va obrir el passat mes de desembre a la localitat basca d'Hernani
Sabem el motiu: es disparen les vendes de 2 productes de Mercadona com mai | Catalunya Diari

Mercadona torna a triomfar amb dos dels seus productes. La companyia valenciana sempre endevina la tecla i aconsegueix encertar cobrint les necessitats d'una gran part de la població. I això és gràcies al seu model de coinnovació, que li permet conèixer l'opinió i les necessitats dels consumidors i, així, llançar nous productes o millorar els que ja té a les seves prestatgeries.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I, sembla, que aquest model de coinnovació funciona molt i molt bé, un fet que es veu reflectit quan alguns dels seus productes disparen les vendes, com és el cas del qual us parlarem a continuació. I és que, segons explica Mercadona, les galetes 'Espelta Hacendado' han multiplicat les seves vendes per quatre, i, per la seva banda, les galetes 'Digestive' han augmentat un 25%. I si t'estàs preguntant el motiu, només et cal saber una mica més sobre elles per entendre el perquè del seu èxit.

Galetes 'Espelta Hacendado'

Aquestes noves galetes 'Hacendado' superen els 6.500 paquets venuts al dia en els supermercats de la companyia valenciana. La principal característica d'aquest producte és que és 100% integral i compta amb 0% de sucres afegits.

Aquestes galetes estan elaborades amb farina integral de farina d'espelta i flocs sencers de blat espelta, a més d'amb oli de gira-sol alt oleic. Mercadona explica a la seva pàgina web que ha millorat el seu sabor i textura. El preu de cada paquet de 200 grams és d'1,15 euros a Mercadona.

Galetes 'Digestive' 0% sucres afegits

Per la seva banda, aquestes galetes han augmentat les seves vendes en un 25% i, actualment, es venen més de 8.000 paquets diaris a les botigues de Mercadona. Aquest producte destaca per tenir 0% de sucres afegits i per estar elaborat amb farina de blat integral i amb oli de gira-sol alt oleic. A més, Mercadona també ha millorat el seu sabor i la seva textura. El preu de cada paquet de 400 grams és d'1,25 euros a Mercadona.

El motiu del seu èxit

Segons explica Mercadona en una nota de premsa, aquestes galetes s'han desenvolupat «seguint les aportacions d'aproximadament mig centenar de 'caps' (clients)» en les sessions dels centres de coinnovació, tant a Espanya com a Portugal. La conclusió a la qual han arribat és que aquestes galetes són perfectes per esmorzar, berenar i per picar entre hores.

Altres opcions de Mercadona

Si no us acaben de convèncer aquestes galetes o si vols provar altres models, la companyia valenciana compta amb diferents productes que poden adaptar als teus gustos i necessitats. Per exemple, en les seves prestatgeries podem trobar les galetes 'Digestive' de civada i poma, que es venen en 'packs' de 4 i tenen un alt contingut en fibra. Aquest producte és ideal per a les persones que passen temps fora de casa i necessiten un 'snack' entre hores, i és que el seu preu és d'1,40 euros.

D'altra banda, a Mercadona també podem trobar les galetes 'Digestive' amb xocolata amb llet, també de la marca 'Hacendado'. Aquest producte és una font de fibra i la xocolata recobreix la galeta de blat, i el seu preu és de 0,80 euros (el paquet de 300 grams). També podem trobar les galetes integrals amb cereals 'Hacendado', que també són una font de fibra i el seu preu és de 0,95 euros (el paquet de 300 grams).

A les prestatgeries de Mercadona també podem trobar les galetes de la marca 'BelVita', que tenen mel, avellanes i xocolata. Aquestes galetes compten amb «cereals complets acuradament fornejats» i, a més de ser una font de fibra, també tenen ferro, magnesi i calci. El seu preu és d'1 euro i cada caixa conté 5 paquets. I tu, amb quina de totes aquestes galetes de Mercadona et quedes?


Comentaris

envia el comentari