ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Arriba a Lidl la peculiar col·lecció que ha arrasat (en vendes) en altres països

Un dels productes s'ha arribat a revendre per 500 euros en plataformes com eBay

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
La col·lecció més demandada arriba a Espanya | LIDL

Per fi ha arribat a Catalunya! Tots els fanàtics de Lidl estàvem esperant que arribés aquesta peculiar col·lecció que està triomfant en molts països. Lidl és conegut per molts dels seus productes, sobretot els que formen part de la secció de 'Llar i cuina', encara que aquest no és el cas de la col·lecció de la qual us parlarem.

Les sabatilles Lidl 

A l'estiu, Lidl va llançar en països com Alemanya o Finlàndia una peculiar col·lecció de roba basada en el supermercat: sí, has llegit bé. Lidl va crear el seu propi marxandatge, i en aquesta col·lecció es pot trobar des de samarretes, mitjons i gorres fins a les sabatilles esportives que van causar furor i van arrasar, literalment.

Aquestes sabatilles, que tenien un cost original que no arribava als 20 euros, es van començar a revendre, fins a arribar a valdre 500 euros. Després d'aquest fenomen, van ser molts els usuaris i usuàries de xarxes que reclamaven que aquesta col·lecció arribés a Espanya, cosa que, per fi, es va a fer realitat. Com et quedes?

Esportives de Lidl
Aquestes són les esportives de Lidl que han causat furor entre els consumidors | Lidl

Des del dimecres 14 d'octubre podem trobar aquesta col·lecció de roba, anomenada 'Flow Cost' i que es recolza en la idea que «els preus 'low' no estan renyits amb el 'flow'». Possiblement, aquest és un dels motius pels quals la col·lecció ha arrasat en països com Alemanya i Finlàndia. Però, si no coneixies la seva existència, segur que t'estàs preguntant com ha sorgit la idea.

Doncs bé, resulta que el dia dels Sants Innocents a Alemanya - 'April Fool' s Day ' - van publicar una notícia en la qual s'explicava que Lidl començaria a comercialitzar una col·lecció de roba amb el logotip i els colors corporatius de la cadena. Aquesta col·lecció no era real, i els consumidors i consumidores es van emportar un gran disgust i, sorprenentment, van començar a demanar-li a Lidl que llancés aquesta col·lecció ... I Lidl va fer cas.

«Són molts els fans de la marca que estan disposats a fer cues interminables pels nous llançaments de Lidl i, sobretot, per les recents col·leccions de roba. El fenomen de la democratització de la moda ha arribat amb Lidl i ja no hi ha marxa enrere» es pot llegir en un comunicat de Lidl.

La col·lecció es pot trobar a partir del 14 d'octubre i, encara que no sabem si a Espanya triomfarà tant com a altres països, estem segurs que serà un tema polèmic. De fet, ja es poden llegir 'tuits' en què es parla sobre aquesta nova col·lecció. Es convertirà en un fenomen de masses? Aviat ho sabrem.


Comentaris

envia el comentari