Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un tàper a la nevera, un home amb el polze a dalt i el logo de lidl

Lidl té el producte més innovador per oblidar-te del tupper a l'oficina

El tupper, un imprescindible en el dia a dia de molts, ja té un bon substitut a Lidl a un preu d'infart

En el tràfec diari, mantenir el menjar fresc i en bon estat pot ser un desafiament. Lidl, sempre pendent d'aquestes necessitats, ha llançat una solució que promet revolucionar la manera com transportem els nostres aliments.

Aquest nou producte no només és pràctic, sinó que també és còmode i modern. Ara podràs mantenir els teus àpats a la temperatura ideal durant tot el dia.

Aquest és el producte de Lidl que substitueix el clàssic tupper

Amb l'objectiu de facilitar el dia a dia dels clients, Lidl ha llançat una bossa isotèrmica perfecta per a la temporada. Aquest accessori està dissenyat per mantenir la temperatura dels aliments i begudes durant un període perllongat.

muntatge bossa isotermica lidl
Aquesta bossa isotèrmica de Lidl és la substituta ideal per al teu tupper | Lidl

Gràcies al seu material aïllant, aquesta bossa pot conservar tant el fred com la calor, cosa que la converteix en una opció versàtil per a qualsevol menjar.

La bossa isotèrmica de Lidl destaca pel disseny funcional i modern. Està fabricada amb materials d'alta qualitat que en garanteixen la durabilitat i l'eficiència.

Característiques de la bossa isotèrmica de Lidl

Entre les característiques que més destaquen d'aquest nou producte del supermercat hi ha les següents:

  • Aïllament tèrmic eficient: gràcies al seu revestiment intern, aquesta bossa de Lidl pot mantenir la temperatura dels aliments durant diverses hores.
  • Capacitat adequada: amb una mida ideal per portar diverses racions de menjar, aquesta bossa és perfecta per a pícnics, viatges o per portar-la a la feina.
  • Disseny compacte i lleuger: malgrat la seva capacitat, la bossa és lleugera i fàcil de transportar, cosa que la fa molt pràctica per al dia a dia.
  • Fàcil de netejar: el material intern és fàcil de netejar, cosa que assegura que la bossa es mantingui en perfectes condicions amb l'ús continu.
interior de la bossa isotermica de lidl
Aquest producte innovador destaca pel seu disseny modern i funcional | Lidl

Avantatges de fer servir la bossa isotèrmica de Lidl

Si estàs buscant una alternativa perfecta per portar el teu menjar a la feina, de viatge o a la feina, optar per la bossa isotèrmica de Lidl té diferents beneficis.

En primer lloc, permet mantenir la frescor dels aliments, cosa que és essencial per gaudir d'un àpat saludable i saborós. A més, la capacitat de mantenir la temperatura ajuda a prevenir el creixement de bacteris, garantint així la seguretat alimentària.

Un altre avantatge significatiu és la seva contribució al medi ambient. En utilitzar aquesta bossa de Lidl, es redueix la necessitat d'envasos d'un sol ús, com el paper d'alumini o el plàstic. Així, es promou un estil de vida més sostenible.

bossa isotermica de lidl amb quatre recipients
Està disponible en gris i verd i inclou quatre recipients | Lidl

El preu de la bossa isotèrmica més buscada

La bossa isotèrmica de Lidl està disponible en dos colors i inclou quatre recipients. D'una banda, la podeu triar en gris, apte per combinar amb tot. A més, també la trobaràs de color verd, un to perfecte per a la temporada.

D'altra banda, et pots fer amb aquesta bossa a qualsevol botiga del supermercat Lidl. A més, també la pots adquirir a la seva botiga en línia, cosa que facilita la seva compra des de la comoditat de la llar.

Pel que fa al preu, ja la pots aconseguir per tan sols 9,99 euros a Lidl. Sens dubte, això la converteix en una opció econòmica i eficient per a tots que no voldràs que falti a la teva vida diària.