Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior

El producte de Lidl que un expert recomana comprar ja: «El gran desconegut»

És idoni per als que volen tenir una alimentació més saludable

Hi ha molts productes que es venen als diferents supermercats que passen desapercebuts. I és que al final, quan comprem, sabem el que volem i anem directes. Per això mateix, no ens adonem que hi ha opcions molt interessants als prestatges.

En aquest sentit, les xarxes socials ens ajuden i molt a poder trobar-los. Hi ha molts vídeos on ens descobreixen articles que fins ara no han tingut la fama que mereixen. Hi ha molts perfils que tenen com a missió crear aquest tipus de contingut.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

També és veritat que hi ha professionals al món de la nutrició que han trobat en les diferents plataformes una forma de treballar. Aconsegueixen arribar a un nombrós públic que es fa ressò de tot allò que ells recomanen. Avui dia és un contingut que té una alta demanda.

I és que cada cop ens preocupem més per menjar més saludablement. Per això mateix, quan ens descobreixen opcions saludables que podem incorporar a la nostra dieta, ho agraïm. En aquest cas, li ha tocat el torn a Lidl amb alguns dels seus productes més interessants.

Muntatge de tots els aliments d'una dieta equilibrada i una rodona amb paper on posa Omega 3
Quan els experts ens donen opcions saludables, ho agraïm | Getty Images, Getty Images Signature

La cadena alemanya destaca per tenir un ampli assortiment repartit per les prestatgeries. Però com ja t'hem dit, si anem directes, serà complicat que ens adonem que existeixen. Per sort, el perfil de TikTok @microbiotadesdecero ens ha fet una selecció dels millors.

El producte més interessant i desconegut de Lidl

Darrere del perfil @microbiotadesdecero hi ha el tècnic superior en Dietètica Miodrag Borges. Al seu perfil podem veure diferents consells per millorar la nostra salut gràcies a l'alimentació. A més, sol fer vídeos de productes destacats de les cadenes més importants del nostre país.

Això fa que ens adonem que existeixen i que, a més, fem que la nostra compra sigui més saludable. En aquest cas, us parlarem d'un dels últims vídeos que ha volgut pujar. Hi parla dels tres millors productes que podem trobar a Lidl.

Tot i això, destaca per sobre de tots un que, segons la seva opinió, «és el gran desconegut». A això afegeix que dubta «que l'hàgim provat» i que el més probable «és que mai no ho fem». Però això no fa que deixi de ser una opció realment interessant i saludable.

Es tracta del pa de sègol integral que tenim disponible als prestatges d'aquest supermercat. Com el seu nom indica, el que el fa diferent és el seu ingredient principal: el sègol. En aquest cas, a més, el trobem triturat i no pas en forma de farina. Gràcies a això és més saciant i compta amb una major quantitat de fibra.

Altres productes destacats de la cadena

Com ja t'hem dit, són tres les opcions destacades a què el tècnic superior en Dietètica fa referència al vídeo. Per això mateix, no volem deixar-te amb el dubte i ara mateix et parlarem de les dues restants. Apunta't-ho bé per quan vagis a fer la compra.

En primer lloc, ens parla de l'all trossejat i ultracongelat. Aquest és perfecte per tenir-lo sempre disponible a casa, amb la comoditat de no haver de tallar-lo. Així mateix, també cal destacar les propietats antimicrobianes i antisèptiques d'aquest aliment.

La tercera proposta que fa Miodrag Borges són les nous del Brasil. Destaca que contenen una gran quantitat de seleni, un mineral que forma part d'un gran nombre de funcions de la nostra salut. Tot i això, ens adverteix que no ens hem d'excedir. «Amb dos o tres nous al dia compliràs amb els requeriments de seleni».