Tres noies entrant a un supermercat de Lidl

Lidl rebaixa un producte estrella per a la llar pel Black Friday: «Volarà»

La xemeneia elèctrica de és un dels productes més venuts a la pàgina web de Lidl

 Lidl ha rebaixat pel Black Friday la xemeneia elèctrica que és un èxit de vendes. I és que no només treu el fred, sinó que és preciosa. De fet, la mateixa cadena ha catalogat aquest article com a «producte estrella», i no ens estranya.

A continuació, t'ho expliquem tot sobre aquest producte. T'encantarà!

La xemeneia elèctrica de Lidl que triomfa

La cadena alemanya ens ha sorprès rebaixant un dels productes que més ven. Es tracta d´una xemeneia elèctrica amb termòstat que es pot regular de manera contínua.

Aquest aparell té una potència de 1950 W i es pot usar com a llum ambiental o com a calefactor. Té unes mides aproximades de 38 x 23 x 51 centímetres. És més aviat petita, però adorna molt i donarà un toc màgic i molt càlid a casa teva.

Fotografia de dues xemeneies elèctriques de Lidl
Aquesta xemeneia elèctrica és un dels productes més venuts de la companyia alemanya | Lidl

Està disponible en dos models: blanc i negre. Així doncs, podràs triar el que vulguis en funció dels teus gustos i de la decoració de casa teva.

El preu original d'aquesta xemeneia era de 49,99 €, i ara, durant el Black Friday, la pots trobar per 39,99 €. No està gens malament, oi?

Aquest model és ideal perquè és molt diferent del típic calefactor o estufa convencional. I és que no es limita a donar escalfor, sinó que també decora. Pots llegir més detalls sobre aquesta xemeneia i comprar-la a la pàgina web de Lidl.

Altres productes ideals per a l'hivern

Lidl té a la venda més articles que són molt útils per als mesos freds que, a més a més, estan rebaixats pel Black Friday.

Un és el tovalloler elèctric Eisl, perfecte per a tenir-lo al lavabo i mantenir la calor. Té una potència de 150 W i set nivells de funcionament.

Mesura 120 x 50 centímetres i és d'acer polvoritzat revestit. Rebaixat, val 119,99 €, mentre que el preu recomanat era de 229,99 €.

Sens dubte, és una molt bona opció per a comprar durant el Black Friday. El pots adquirir a la pàgina web de Lidl.

La companyia ofereix un altre tovalloler elèctric que mesura 60 centímetres i compta amb quatre nivells de funcionament. Aquest model té el mateix preu que l'anterior, 119,99 € (abans, 199,99 €) i també el pots comprar en línia.

Muntatge amb dues fotografies de productes de Lidl: tovalloler elèctric i manta
Aquests productes són ideals per a l'hivern | Lidl

I, si el que vols és un article més senzill que t'ajudi a no passar fred, Lidl també disposa de mantes. Estan fetes de microfibra d'alta qualitat i tenen un tacte molt suau.

Estan disponibles en dos estampats diferents: de plomes i de palmeres. I mesuren 150 x 200 centímetres.

Rebaixades, tenen un preu de 3,99 €, mentre que abans costaven 7,99 €, i es poden comprar en línia.

Però si busques una cosa una mica més clàssica per a les festes, Lidl també té els arbres de Nadal rebaixats. El més econòmic, que també està considerat com un producte estrella, compta amb 180 leds de llum blanca càlida.

Muntatge amb fotografies de dos arbres de Nadal de Lidl
Aquest arbre de Nadal estan molt rebaixats pel Black Friday | Lidl

Segons explica Lidl, aquest arbre, que fa 210 centímetres d'alçada, és una «reproducció molt detallista amb branques especialment frondoses» i és molt fàcil de muntar i desmuntar. A més, té un temporitzador de sis hores amb repetició automàtica diària.

Amb el descompte, val 34,99 €, mentre que el preu original era de 49,99 €. Aprofitaràs el Black Friday per a comprar-lo? Ho pots fer a través de la pàgina web de la companyia.

Lidl també compta amb un arbre de Nadal de 120 centímetres, sense llums led, que rebaixat val 39,99 €(originalment valia 59,99 €). I també disposa d'un arbre de 180 centímetres per 49,99 € (abans, 69,99 €).