Tres noies entrant a un supermercat de Lidl

El producte estrella de Lidl de només 9,99 € que voldràs tenir a casa

Aquesta prestatgeria t'ajudarà a tenir les sabates endreçades

T'has cansat de veure totes les sabates llençades pel terra de casa i vols posar-hi remei?

Llavors no deixis de llegir, perquè això t'interessa. Lidl té a la venda un producte estrella: el moble sabater.

La cadena de supermercats alemanya ens ofereix articles de tota mena, perfectes per a tot tipus de necessitats. I el que t'ensenyem avui és molt útil.

El moble sabater de Lidl

El mateix supermercat alemany cataloga aquest article com a «producte estrella». Es tracta d'un moble per a sabates que té dos prestatges, on hi caben fins a deu parells.

Aquest sabater és apilable i, a més, extensible. Això fa que sigui ideal per a desar-hi calçat de totes les mides possibles.

Imatge de la prestatgeria per a sabates a la venda a Lidl

Està fet d'acer cromat, i la càrrega màxima per prestatge és de 4 kg. A més, mesura aproximadament 118 x 36,5 x 22,5 centímetres.

És un moble perfecte per a col·locar-lo en qualsevol racó de la casa, fins i tot al terra d'algun armari, i és molt fàcil de muntar.

Val 9,99 € i el pots comprar a la pàgina web de Lidl. I, si aquest article no t'acaba d'agradar, no deixis de llegir, perquè tot seguit te n'ensenyem d'altres que et poden interessar.

Altres articles de Lidl que causen sensació

Si vols un moble on desar les sabates però el que t'acabem d'ensenyar no et convenç, potser aquest sí. És un sabater de disseny modern amb un acabat blanc mat que aportarà elegància a qualsevol estança de casa teva.

A més, té tres calaixos amb compartiments abatibles d'obertura suau on s'hi poden desar fins a nou parells de sabates.

Aquest moble, segons indica Lidl, és resistent a esgarrapades i fàcil de netejar, gràcies al revestiment de resina de melamina que té. Les mides aproximades són de 58,5 x 105 x 17 centímetres, i té un pes de 14,6 kg.

Imatge del sabater amb tres calaixos a la venda a Lidl online
Aquest sabater és elegant i té molta capacitat | Lidl

Val 39,99 € i el pots comprar la pàgina web de la companyia.

Una altra opció que també és ideal per a tenir-li les sabates és aquesta prestatgeria, amb capacitat per a divuit parells. Compte amb dotze suports encoixinats i amb quatre prestatges.

És perfecta per a espais interiors i té un marc lateral i un prestatge d'acer amb recobriment de pols.

Aquesta prestatgeria té un preu de 15,99 € i es pot comprar en línia.

Imatge de la prestatgeria per a sabates de Lidl
Aquest moble sabater és molt pràctic | Lidl

I, si el que vols és un moble per a col·locar-hi tot el que vulguis, Lidl també t'ho posa fàcil. Té a la venda una prestatgeria de tres compartiments amb pantalles reversibles de color blanc que imita el roure artesanal, cosa que li dona un aire molt elegant.

A més, té un revestiment de resina de melanina que fa que sigui resistent a les esgarrapades. Només val 24,99 € i la pots adquirir a la pàgina web de Lidl.

Muntatge amb les fotografies de la prestatgeria i la còmoda a la venda a Lidl online
Aquesta prestatgeria i aquesta calaixera ja estan disponibles en línia | Lidl

Un altre moble que també et pot agradar és la calaixera de Lidl, que també està catalogada com a producte estrella, i amb raó.

Té un disseny molt modern d'estil escandinau i compta amb quatre calaixos de recorregut suau. A més, les potes són de fusta de roure massissa.

El preu d'aquesta calaixera és de 64,99 €, i la pots comprar en línia.

Com pots comprovar, Lidl ofereix una gran varietat de mobles ideals per a la llar. Per això, si no t'ha agradat cap dels que t'hem ensenyat, t'animem a visitar la pàgina web de Lidl. Segur que hi trobes l'article dels teus somnis!