Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Entrada d'una botiga Mango

Mango Outlet s'avança al Black Friday: 5 peces d'ensomni per menys de 20 euros

Troba la peça perfecta (i rebaixada) al catàleg 'online' de Mango Outlet

Mango Outlet s'ha avançat al Black Friday, pel qual ja podem trobar peces d'ensomni rebaixades a la seva pàgina web. Per aquest motiu, hem seleccionat cinc de les més 'top' perquè pugueu aconseguir-les fàcilment. L'oferta és vàlida fins al 28 de novembre, però no t'ho pensis gaire, perquè té pinta que volaran.

Les peces de roba rebaixades de Mango Outlet que arrasaran aquest Black Friday

Una de les peces que més ens ha cridat l'atenció és el vestit prisat de polièster reciclat. Aquest model compta amb un teixit fluid i un disseny 'midi' acampanat. El seu escot és de bec, i les seves mànigues són llargues amb punys botonats.

Aquest vestit està disponible en un preciós color blau, que quedarà ideal amb tots els teus botins i botes (sobretot aquelles les de color blanc).

Muntatge amb dues fotografies del vestit prisat midi de Mango Outlet
Mango Outlet té el vestit perfecte per a tots els plans | Mango Outlet

Aquest vestit es pot trobar des de la talla XS fins a la XL, i el seu preu rebaixat és de 10,99 €, mentre que l'original era de 49,99 €. Pots llegir-ne més detalls i comprar-lo a la seva pàgina web.

Però, si el que vols és una peça que t'abrigui aquest hivern, Mango Outlet també en té. Concretament, dins del seu catàleg 'online' podem trobar un teixit efecte 'borreguet' d'allò més ideal.  El seu disseny és mitjà, i té un escot de bec preciós, ja que, a més, és perfecte per conjuntar amb 'outfits' de tota mena, millorant així qualsevol 'look' bàsic.

Muntatge amb dues fotografies de la jaqueta de borreguet de Mango Outlet
Aquesta jaqueta de 'borreguet' et vindrà genial els mesos més freds | Mango Outlet

Aquest preciós abric està disponible des de la talla XS fins a la XL, i el seu preu rebaixat és de 19,99 €,  ja que l'original era de 59,99 €. Així mateix, pots llegir tots els detalls i comprar-lo a la pàgina web de Mango Outlet.

Una altra peça preciosa que no voldràs treure't durant tot l'hivern és la faldilla prisada de quadres. Aquesta peça compta amb un disseny prisat, 'midi' i acampanat, a més que el seu tancament és mitjançant cremallera. També compte amb un estampat de quadres en els colors negre i blanc.

Muntatge amb dues fotografies de la falda de quadres midi de Mango Outlet
Aquesta falda de Mango Outlet combinarà a la perfecció amb els teus jerseis de color clar | Mango Outlet

El preu rebaixat d'aquesta faldilla al Black Friday de Mango Outlet és de 7,99 €, puix que el cost original era de 39,99 €. No està gens malament, oi? Pots llegir tots els detalls i comprar-la a la seva pàgina web.

Una altra peça ideal per a l'hivern és aquest jersei de color gris clar/pastís. Aquesta peça compta amb un teixit barreja de polièster reciclat i de punt, alhora té un disseny recte i amb un coll rodó. A més a més, es caracteritza per tenir una màniga ampla d'allò més ideal.

Muntatge amb dues fotografies del jersei amb mànigues bollades de Mango Outlet
Aquest jersei és calent i molt versàtil | Mango Outlet

El seu color i forma fan que aquest jersei sigui molt fàcil de combinar amb qualsevol faldilla o pantalons. A més, el preu és molt atractiu perquè ara costa només 15,99 €, mentre que el seu preu original era de 39,99 €. Està disponible des de la talla XS fins a la L, i es pot comprar a la pàgina web de Mango Outlet.

Però, si el que vols és una peça que li doni elegància als teus 'looks', Mango Outlet també t'ho posa fàcil amb aquesta americana de disseny estructurat. És de màniga llarga amb punys botonats, i compta amb un coll de solapa.

Muntatge amb dues fotografies de l'americana de vestit de Mango Outlet
Crea els teus 'looks' elegants amb aquesta americana de Mango Outlet | Mango Outlet

El tancament és mitjançant botons al davant, i té un folre interior. Aquesta americana està disponible des de la talla XS fins a la XL, i té un preu rebaixat de 17,99 €, mentre que originalment era de 59,99 €. Pots llegir també tots els seus detalls i fer-te amb ella a la pàgina web de Mango Outlet.

Com veieu, Mango Outlet té peces per a tots els gustos. I, si cap de les que t'hem presentat t'ha acabat de convèncer, només has de donar una ullada al catàleg 'online' de la firma de moda, ja que trobaràs la peça perfecta!