Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista del nou model de botigues Mercadona

Els nous dolços de Mercadona que triomfen: 6.500 vendes cada dia per menys de 3 euros

Els bombons 'Senzza Postres' i 'Dark Collection 70%' de Mercadona han arribat per conquistar el Nadal

Mercadona ha afegit dos nous productes al seu catàleg dels quals no podràs prescindir-ne aquest Nadal. Es tracten dels nous bombons 'Senzza Postres' i 'Dark Collection 70%'. Així que, si ets amant dels dolços i vols gaudir com el que més durant aquestes festes, no deixis de llegir perquè això t'interessa.

Els nous bombons de Mercadona ja venen més de 6.500 unitats diàries (cadascú)

El supermercat valencià ha ampliat el seu assortiment de bombons tant a botigues físiques com 'online', per tant, ara ja podem trobar els 'Senzza Postres' i 'Dark Collection 70%'. Uns dolços que causen enrenou a les xarxes socials des que van sortir a la venda. I, per això, venen més de 6.500 unitats al dia, però cadascun.

D'una banda, els bombons 'Senzza Postres' estan creats «segons la preferència dels 'Caps' (clients)». Cada bossa conté un total de 30 bombons de diferents sabors. Primer, tenim els de xocolata amb llet i gust de dolç de llet.

Imatge dels bombons Senzza Postres de Mercadona
Aquests bombons es convertiran en els teus preferits quan els tastis| Mercadona

D'altra banda, tenim els bombons de xocolata amb llet amb un deliciós sabor de pastís de xocolata, i trossos de galetes de mantega. Finalment, també hi ha els bombons de xocolata amb llet amb un suau i deliciós farcit i trossos amb gust de tiramisú.

Aquests bombons estan embolicats de forma individual, per la qual cosa es conservaran sense cap problema. El preu d'aquestes bosses és de 2,95 €, i el proveïdor és 'Chocolates Valor', el qual els produeixen a la seva fàbrica situada a Vila Joiosa (Alacant).

Per la seva banda, la caixa 'Dark Collection 70%' de Mercadona sorgeix d'haver captat la necessitat dels seus clients. És a dir, cada cop demanaven més la possibilitat de tenir un bombó amb un alt percentatge de xocolata en aquest format.

Imatge de la caixa de bombons Dark Collection 70% de Mercadona
Els bombons perfectes per als amants de la xocolata pura | Mercadona

Aquestes xocolates també s'han desenvolupat «seguint les indicacions dels clients». Es venen en caixes de 12 unitats, i tenen sorprenents sabors: sal, caramel, taronja i llavors de cacau. Aquest producte té un preu de 2,95 €, i els produeix Cantalou a França.

Altres dolços perfectes per al Nadal

Mercadona també compta amb altres dolços ideals, tant per al Nadal com per als dies previs. A continuació, te'n presentem alguns.

D'una banda tenim els bombons 'Delizze', que són esferes de cruixent neula i estan farcides per una deliciosa crema de cacau. Compten amb una avellana sencera al seu interior i estan recobertes de xocolata amb llet i petits trossos d'avellana. Cada caixa de 16 unitats té un preu de 2,75 €.

I pels més petits, o per aquells que visquin al màxim l'esperit del Nadal, Mercadona també compta amb una figura de xocolata amb llet i buida del Pare Noel per tan sols 1 €.

Per la seva banda, el supermercat valencià també compta amb les clàssiques figuretes de massapà que tenen un gust d'ametlla del més deliciós.

I, com no podria ser d'altra manera, també té un ampli assortiment de torrons. D'entre ells, podem trobar torró dur, torró tou i, fins i tot, torró en porcions, perquè el consumeixis en el moment que més et vingui de gust.

D'altra banda, i seguint els productes clàssics de Nadal, Mercadona també compta amb una caixa amb un assortiment de polvorons. Entre aquest assortiment, podem trobar 'mantecà' —conegut en castellà com a 'mantecado'— de cacau, d'oli d'oliva, polvoró d'ametlla, 'mantecà' casolana, mantega de llimona, rosco de vi i ametlla, pasta de full a la xocolata i boleta de coco. Aquesta caixa d'1 kg té un preu de 4 €.

Així tot, aquests són només alguns dels dolços nadalencs que el supermercat valencià ens ofereix per aquesta època tan especial. Encara que, és cert, en pots trobar molts més anant al teu Mercadona més proper.