Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la fregidora sense oli de la marca Princess, un dels productes rebaixats al Black Friday d'Amazon

Amazon s'avança al Black Friday: quatre fregidores sense oli que estan rebaixades

Cuina saludable amb electrodomèstics de moda

Amazon s'avança al Black Friday rebaixant molts dels seus productes entre els quals podem trobar utensilis de cuina i electrodomèstics. Avui, concretament, és un electrodomèstic el que us presentem: la fregidora sense oli.

Si vols comprar (o regalar) l'electrodomèstic de moda, aprofita les ofertes d'Amazon per aconseguir-lo. A continuació, us presentem algunes de les fregidores d'aire que arrasaran aquest Black Friday.

Les fregidores sense oli rebaixades a Amazon

Com us dèiem, la fregidora sense oli ha esdevingut un electrodomèstic estrella. I és que, gràcies a ella, es poden preparar menjars sense haver de renunciar a la vida saludable. En concret, funcionen amb molt poc oli, per la qual cosa també estalviaràs en la teva compra.

Una de les fregidores d'aire rebaixades a Amazon és el model 'EasyFry Deluxe EZ401D' de la marca 'Moulinex'. Aquesta fregidora compta amb un disseny compacte, motiu pel qual és perfecta per col·locar a qualsevol racó de la teva cuina.

Imatge de la fregidora sense oli Moulinex EasyFry Deluxe a la venda a Amazon
Aquesta fregidora sense oli és perfecta per col·locar a qualsevol lloc | Amazon

Permet preparar menjars lleugers i sans i, amb ella, podràs fregir, rostir, cuinar i coure plats de fins a sis racions (la seva capacitat és de 4,2 litres).

Té una temperatura ajustable que va des dels 80° fins als 200°. A més, és fàcil de netejar i compta amb vuit programes automàtics per poder fer diferents receptes. D'altra banda, aquesta fregidora està valorada amb una puntuació de 4,5 sobre 5 estrelles.

El preu rebaixat és de 99 €, mentre que el recomanat és de 139,99 €. Així mateix, podeu llegir tots els detalls i comprar-la a la pàgina web d'Amazon.

Una altra fregidora econòmica que et pot agradar és la fregidora sense oli 'XL Princess 182020'. Aquest model compta amb un panell digital tàctil d'allò més fàcil i còmode d'usar. Alhora, té set programes diferents els quals podràs iniciar amb tan sols prémer un botó.

Imatge de la fregidora sense oli Princess 182020 Fregidora sense oli XL a la venda a Amazon
Aquesta fregidora té una gran relació qualitat-preu | Amazon

Té un control de temperatura ajustable molt útil i còmode, alhora que el volum de la cistella és de 3,2 litres, per la qual cosa podràs preparar fins a cinc racions de patates fregides a la vegada.

Aquest article té una puntuació de 4,4 sobre 5 estrelles, i el preu d'aquesta fregidora sense oli de la marca 'Princess' és de 69,99 €, tot i que el seu preu recomanat és de 94,99 €.

Però, si vols un model encara més econòmic, Amazon t'ho posa fàcil perquè compte amb la fregidora sense oli 'Crunchy' de la marca 'Mellerware'. Aquesta fregidora compta amb una pantalla LED digital i amb menús predefinits.

Imatge de la fregidora sense oli Crunchy! 1230W de la marca Mellerware, a la venda a Amazon
Aquesta fregidora sense oli té un preu molt assequible | Amazon

Es pot regular la temperatura (que va des dels 80° fins als 200°) de forma fàcil i ràpida. Això sí, la capacitat és menor que la dels anteriors: és d'1,5 litres. Això equival a una ració d'entre dues i tres persones d'una manera molt ràpida i eficaç.

El disseny d'aquesta fregidora és elegant i compacte, per la qual cosa podràs col·locar-la a qualsevol racó de la teva cuina. Té 4,6 estrelles sobre 5, i està disponible en color negre i blau. A més, es pot comprar rebaixat a un preu de 48,25 €, ja que el preu recomanat és de 66,99 €.

I si vols una fregidora encara més completa, Amazon també t'ho posa fàcil amb el model 'Actifry Genius Snaking FZ761015' de la marca 'Tefal'. Aquest producte inclou nou programes automàtics i un panell tàctil d'allò més intuïtiu.

Imatge de la fregidora sense oli Tefal Actifry Genius Snaking a la venda a Amazon
Aquest model és ideal si cuines grans quantitats | Amazon

Aquesta fregidora, segons indica Amazon, «combina l'aire calent amb un moviment suau». Així que, no cal barrejar ni vigilar els aliments que es cuinen. La seva capacitat és d'1,2 kg, cosa que equival a plats per a quatre persones i guarnicions per a fins a sis persones.

El seu rang de temperatura va des dels 70° fins als 220°, i té nou programes automàtics. A més a més, també inclou un receptari amb més de 150 receptes.

Aquest model té un preu de 154,99 €, mentre que el recomanat és de 219,99 €. Compte amb una puntuació de 4,4 estrelles sobre 5, i pots llegir tots els detalls i comprar-la a la pàgina web d'Amazon.