Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Torna a Lidl la iogurtera que arrasa en vendes per 12,99 euros

La companyia alemanya recupera un dels seus electrodomèstics de cuina més populars, ideal per preparar tota mena de iogurts casolans

Lidl porta de nou la iogurtera més venuda del seu catàleg. Un electrodomèstic amb el qual preparar fins a set pots de iogurt al mateix temps. Perquè els elaboris al teu gust i de manera casolana i saludable.

Amb ella és fàcil fer una bona quantitat de iogurt de tots els sabors que se'ns acudeixin en pocs minuts. És una forma d'estalviar en la llista de la compra i evitar productes envasats en plàstics. A més, amb els ingredients que escollim i sense conservants ni additius.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El producte més venut de moment aquest estiu

La iogurtera de Lidl porta set pots amb tapa de rosca. Té peus antilliscants per a una major estabilitat i surt a 12,99 euros. Un preu de ganga per a un aparell tan útil i còmode.

Torna a Lidl la iogurtera que arrasa en vendes per 12,99 euros
La iogurtera de Lidl amb la qual preparar fins a set iogurts alhora | LIDL

Aquest article de la cadena de supermercats alemanya té la base amb aplicació d'acer inoxidable. Porta interruptor d'encesa i apagat amb pilot lluminós de control per a més comoditat d'ús. A més, tant els pots, com les tapes de rosca i la tapa de la iogurtera, poden rentar-se en el rentavaixella.

La potència és de 18 W, amb la qual cosa no és un aparell que consumeixi massa energia. Cada pot té capacitat per a uns 180 ml aproximadament. Una quantitat gens negligible, ja que habitualment el iogurt ve en envasos de 125 ml.

El fet que puguis fer fins a set delicioses postres alhora és perfecte. Ideal per a famílies grans, però també per guardar a la nevera tota la setmana. Així et permet fer les combinacions de sabor que vulguis i amb els ingredients que tu decideixis.

Sens dubte l'opció més sana de prendre iogurt. A més, també apte per vegans, o persones amb intolerància alimentàries. Al capdavall, tu tries els aliments amb els quals vols preparar la barreja.

On sorgeix i quines propietats té

És un producte on l'origen se situa a Turquia, i que s'associa als pobles nòmades. Un deliciós aliment fermentat que es va crear fruit de la casualitat. Aquests pobles transportaven la llet en sacs de pell de cabra, i això al costat de la calor va produir la fermentació.

A partir d'aquí, va passar a convertir-se en el seu aliment bàsic gràcies a la seva facilitat de transport i conservació. Una recepta que ja existia l'any 6000 aC, i que va arribar a Europa a partir de 1905.

És molt ric en nutrients, ja que conté vitamines del grup B i A. També és ric en minerals com el calci, el fòsfor, el magnesi i el zinc. Un altre dels seus beneficis és que augmenta la producció natural de certes cèl·lules del sistema immunitari.

També hi ha estudis que argumenten que els bifidobacteris que contenen combat el colesterol dolent. I, per si no n'hi hagués prou, també ajuda a combatre la càries, el mal alè i la salut de les genives.

Per descomptat per poder beneficiar-nos de totes aquestes propietats, com més natural sigui millor. Per això, aquest aparell ens permet gaudir de tot el que té de bo el iogurt amb zero efectes negatius. A més, generem zero residus i de pas contribuïm a la conservació de l'entorn.

Un altre gran avantatge de tenir un electrodomèstic així és que per als al·lèrgics a la lactosa i les persones veganes és l'opció ideal. Ja no han d'anar a la recerca de iogurts especials que no continguin llet. Ara poden preparar la seva pròpia recepta amb beguda vegetal i gaudir de tot el sabor.

I és que els electrodomèstics de Lidl sempre tenen especial acollida pels preus tan competitius. Per això, aquesta iogurtera aspira a seguir batent rècords de venda.