Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Torna a Lidl la panificadora 'low cost' que sempre arrasa en vendes

Lidl ens dona de nou l'oportunitat de tenir una panificadora molt completa per un preu increïble

Quan un producte de Lidl té èxit es nota, bàsicament perquè arrasa en vendes i s'esgota en qüestió de dies o fins i tot hores. Això és el que ha passat amb molts petits electrodomèstics de la cadena alemanya: el seu famós robot de cuina, la gofrera 3 en 1, l'aspirador 3 en 1 o la fregidora 9 a 1 són només uns pocs exemples.

Doncs bé, ara li ha arribat el torn a la panificadora de Lidl, la qual cada vegada que la tornen a posar a la venda vola de les prestatgeries i de la pàgina web. I és que no és per a menys, perquè aquesta meravella d'invent serà el teu ajudant de cuina ideal per menys de 50 euros.

Torna a Lidl la panificadora companyia de baix cost que sempre arrasa en vendes
Panificadora 'SILVERCREST 850W' | LIDL

Panificadora 850 W

Parlem d'una panificadora amb setze programes i tres nivells de torrat, on la seva potència és de 850 W i compta amb seqüència de programes totalment automàtica per: barrejar, pastar, fermentar i enfornar. Amb ella podem fer tota mena de pans: pa blanc, pa amb llavors, pa integral, pa dolç o, fins i tot, pa de pessic, melmelades i salses. I el millor de tot és que el seu increïble preu és només de 49.99 euros. En el següent vídeo pots veure un exemple del seu funcionament.

A més, té programes especials com, per exemple, per preparar pa sense gluten, massa de pasta o pizza, melmelada, iogurt i altres productes i receptes, amb possibilitat de programar fins a vuit receptes pròpies. D'aquesta manera, el pa que obtindrem amb aquesta panificadora és de 1000/1250/1500 grams, depenent de les nostres necessitats.

També té funció de manteniment en calent durant 60 minuts, i un programa exprés de 80 minuts amb temporitzador de 15 hores amb funció d'inici diferit. A més, té senyal per afegir fruites, fruits secs, o altres ingredients extres, i senyal acústic i visual que recorda que cal extreure la vareta pastadora abans d'iniciar el procés de fornejar.

Respecte a les característiques més tècniques d'aquesta panificadora, t'avancem que tant la vareta pastadora com el motlle en el qual anirà la massa, compten amb revestiment antiadherent de la marca 'ILAG', així com aplicació d'acer inoxidable d'alta qualitat. Així doncs, com veus, Lidl sempre equilibra qualitat i preu.

Torna a Lidl la panificadora companyia de baix cost que sempre arrasa en vendes
Components Panificadora 850W | LIDL

Per a completar totes les seves prestacions, la panificadora de Lidl inclou: instruccions d'ús, llibre de receptes, got mesurador, cullera mesuradora i extractor per la vareta pastadora. Per tant, una ganga que no et pots perdre i que la cadena de supermercats torna a portar-nos aquesta primavera.

Quin tipus de pans pots fer amb la panificadora de Lidl?

Com ja t'avançàvem, amb aquesta panificadora pots fer tota mena de pans, amb el tipus de farina que tu vulguis i els ingredients extres que prefereixis: llavors, fruits secs, flocs de civada, cereals, i un llarg etcètera. A més, no només podràs preparar pa sinó també pa de pessic, melmelades, pastissos i fins a masses de pizza. A la pàgina web de Lidl tens un munt d'idees de receptes per fer amb aquest nou electrodomèstic.

Pots fer, per exemple, les següents receptes: pa de mel, pa de llet, pa de motlle sense lactosa i sense gluten, pa de romaní, pa integral sense gluten, 'focaccia' amb ceba i olives, pa de nous i, fins i tot, torrades variades tant dolces com salades. I, a més, per no parlar dels diferents tipus de melmelades i salses, com la de mostassa i mel que està exquisida, i un munt de receptes més perquè cuinar sigui tan plaent com degustar el resultat.

Així tot, aprofita aquesta nova oportunitat que t'ofereix Lidl per fer-te amb la panificadora que tots volen, un electrodomèstic amb qualitat certificada de la marca 'SILVERCREST', i amb tres anys de garantia en la teva compra.