YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El nou iogurt de Mercadona que arrasa per ser dels més saludables i deliciosos

Un iogurt grec lleuger i natural que es col·loca com un dels preferits per als consumidors

Sabem que el iogurt és un aliment molt nutritiu per ser una de les millors fonts de calci de l'alimentació actual. Un altre nutrient fonamental que té el iogurt és la vitamina B12, essencial per al bon funcionament del nostre sistema nerviós i cardiovascular.

El fòsfor i el potassi són altres dos components clau en aquest aliment. A més, les proteïnes milloren els processos digestius i enforteix el nostre sistema immunitari, com també de protegir-nos contra l'osteoporosi gràcies a la seva riquesa en calci i vitamina D. Per si tota aquesta llista de beneficis fos insuficient, el iogurt també és una bona font d'omega 3, un dels olis grassos essencials per al bon funcionament del nostre organisme.

I, per tot això, Mercadona ha volgut posar a la venda un iogurt que, a més de deliciós, sigui molt saludable i, així no hi ha dubte que ho ha aconseguit gràcies al iogurt grec lleuger baix en matèria grassa que et presentem a continuació.

El nou iogurt lleuger natural de Mercadona

Aquest iogurt grec lleuger natural és de la marca 'Hacendado', té només un 2% de matèria grassa i es comercialitza en un pot d'1 kg, per un preu d'1,90 euros. En la seva composició hi ha els següents ingredients: llet posteritzada parcialment desnatada, llet en pols, proteïna de llet i ferments làctics. Un iogurt lleuger amb tot el gust del més pur estil grec.

El més destacable d'aquest iogurt de Mercadona és el seu baix contingut en greix per ser un iogurt grec. De fet, té 2 grams de greixos per cada 100 grams de iogurt, de les quals 1,7 grams corresponen a greixos saturats. Aquesta xifra és important si tenim en compte que el iogurt grec tradicional té 11 grams de greix per cada 100, de les quals gairebé 7 grams són greixos saturats.

D'altra banda, aquest iogurt no conté sucre afegit, de manera que els hidrats de carboni que presenta el producte provenen de la lactosa. En contrapunt, la quantitat de proteïnes és de 5,8 grams per cada 100, una quantitat per sobre dels iogurts tradicionals.

Com veus, uns valors nutricionals que el convertiran en el preferit dels consumidors. Però, si el que vols és un iogurt que no contingui res de greixos, Mercadona té el producte que estàs buscant: un iogurt natural amb res de greix ni de sucres.

Iogurt natural 'Hacendado' 0% matèria grassa 0% sense sucres

Aquesta opció es presenta en un 'pack' de sis unitats de iogurt, elaborat amb llet fresca posteritzada desnatada, proteïna de la llet, llet en pols desnatada i ferments lactis. No té sucres afegits i conté 0,1 grams de greix i 4,3 grams de proteïna per cada 100 grams de producte. El preu és 0,75 euros el 'pack'.

El nou iogurt que arrasa a Mercadona: deliciós i saludable
Iogurt natural 'Hacendado' 0% matèria grassa 0% sense sucres | MERCADONA

Sens dubte, el iogurt perfecte per als que cuiden la seva dieta i volen beneficiar-se de tots els ingredients del iogurt, però amb zero aportacions de greixos i, a més, un aliment perfecte per la seva gran aportació de proteïnes i el seu nul contingut en greixos saturats i sucres.

Encara que també hi ha opcions per als que són al·lèrgics a la lactosa, o prefereixen seguir una filosofia de vida vegana: les postres de soja 'Hacendado', en les seves versions natural o amb fruites estan boníssims, i venen en 'packs' de quatre unitats de 125 grams.

I per als que busquen formats més grans, estan les postres de soja 'Alpro' sense sucres afegits, que es venen en pots de 400 grams i estan deliciosos. I és que Mercadona té opcions per a tots els seus consumidors: omnívors, vegetarians, vegans, celíacs o amb intolerància a la lactosa, cadascú té el seu lloc en els lineals de la cadena de supermercats.


Comentaris

envia el comentari