Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Lidl torna a triomfar amb la seva última 'ganga': Una mini fregidora per 24,99 euros

La fregidora de Lidl que s'esgota quan es reposa, és mini i a més de fregir també fa de 'fondue'

Tenir una fregidora és un gran avenç en la cuina, no només perquè és més net, sinó també perquè deixa millor els aliments. A més, les fregidores domèstiques són molt més segures que les tradicionals paelles, ja que amb elles prevenim les perilloses esquitxades d'oli que tant de mal poden causar. D'altra banda, els aliments es fregeixen a major velocitat i, el millor de tot, de manera més uniforme. 

També és més saludable, ja que els aliments absorbeixen menys oli i, com a sobre té la canastreta, ja que aquests s'escorren millor. Un altre avantatge és que no cal netejar-la de forma diària, i que podem col·locar-la on vulguem. A tots aquests avantatges, la cadena alemanya de supermercats li afegeix dos més: una mida mini i la possibilitat de fer 'fondues'. I potser aquest és el motiu pel qual ja està esgotada a la seva pàgina web.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La mini fregidora que s'esgota a Lidl

Amb aquesta fregidora es subministra de sèrie els següents components: cistella i mànec, anell per a la 'fondue', sis pinxos per a la 'fondue' i, per descomptat, les instruccions d'ús. Així tot, només per 24,99 euros a qualsevol de les diferents botigues de Lidl.

L'últim 'pelotazo' que arrasa a Lidl: una mini fregidora que costa 24,99 euros
Fregidora Mini SFM 850 A2 | LIDL

Aquesta fregidora de la coneguda marca d'electrodomèstics 'SILVERCREST', en el seu manual d'ús, aconsella netejar a fons cada peça i eixugar a consciència abans del primer ús. De la mateixa manera, també diu que per a una cuina sana és preferible cuinar els aliments amb midó a una temperatura inferior a 175° C.

L'aliment fregit només ha d'adquirir un color daurat, no fosc ni marró, perquè només així podrà cuinar-se de manera segura. I per aconseguir els millors resultats si volem cuinar unes patates fregides, aquí van els següents consells:

  • Les patates per fregir han d'estar en perfecte estat i no haver germinat.
  • Per fregir, poden utilitzar patates dels tipus 'farinosa' o 'de coure'.
  • Després de pelar les patates, s'han de tallar segons la preparació desitjada per deixar-les llestes.
  • Deixar en remull les patates durant aproximadament una hora. Així es perdrà part del midó, un producte que pot provocar el desenvolupament d'acrilamida.
  • Eixugar les patates amb cura.
  • Fregir sempre dues vegades les patates fregides casolanes: Primer, 8-12 minuts a aproximadament 150° C i, després, de 3 a 4 minuts a 170° C, segons el grau de daurat desitjat.
  • Les patates fregides congelades estan precuinades i, per tant, només cal fregir-les una vegada.
L'últim 'pelotazo' que arrasa a Lidl: una mini fregidora que costa 24,99 euros
Fregidora mini SFM 850 A2 | LIDL

D'altra banda, una de les coses que segur que volem evitar és la transferència de gust no desitjat d'uns aliments a uns altres. Molts aliments, especialment el peix, deixen anar suc a l'hora de fregir-los.

Aquests líquids s'acumulen en l'oli o el greix de fregir i poden influir en l'olor i sabor del següent aliment cuinat en el mateix oli o greix. Però, per evitar que això passi, a l'hora d'usar la nostra fregidora mini SFM 850 de Lidl, hem de tenir en compte el següent:

  • Escalfar l'oli o el greix a aproximadament 150° C, i introduir dues llesques fines de pa o un parell de petites branques de julivert a la cistella.
  • Submergir la cistella en el greix i tancar la tapa.
  • Esperar que l'oli o el greix deixin de bombollejar i retirar el pa o el julivert amb ajuda d'una escumadora.

D'aquesta manera, l'oli o el greix recuperaran el seu sabor neutre, i és una manera senzilla i segura d'eliminar la transferència de sabors en els aliments. Finalment, i per a una alimentació sana, els nutricionistes recomanen utilitzar olis i greixos vegetals que continguin àcids grassos no saturats, però, aquests olis i greixos perden les seves propietats beneficioses més ràpid que altres tipus i, per tant, s'han de canviar amb més freqüència, però val la pena si amb això aconseguim una alimentació de més qualitat.

Com us hem dit, aquesta fregidora ja s'ha esgotat a la pàgina web, però encreuem els dits perquè tornin a reposar-la com més aviat millor. Malgrat això, Lidl també va llançar aquest electrodomèstic en botigues físiques, per la qual cosa potser tens sort i puguis aconseguir-lo.

Altres electrodomèstics 'low cost' de Lidl

La fregidora de Lidl no és l'única que causa furor entre els consumidors, i és que la cadena alemanya ofereix altres electrodomèstics 'low cost' que són ideals per al nostre dia a dia. Entre ells, podem trobar l'envasadora al buit de 125 W en dos colors diferents (24,99 euros), l'aparell elèctric de vapor 'Salter' (24,99 euros) o la bàscula digital amb gerra mesuradora (11,99 euros).