Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents

Lidl ven per menys de 5 € un formatge molt premiat: sabor intens i 9 mesos de curació

La secció de formatges de la cadena alemanya té molts reconeixements

El formatge és un producte realment apreciat. Sigui per a un aperitiu, per a un sopar o per tenir a mà per picotejar sempre que es vulgui, agrada tenir-lo a casa. A més, tenim la sort que al nostre país tenim una gran i variada producció de formatges.

D'aquesta manera, els aficionats poden trobar el que més els agradi entre un catàleg molt ampli. Els formatges que es fabriquen a Espanya poden presumir de tenir una gran qualitat. A més, és habitual veure als supermercats una secció dedicada a ells.

En un espai reservat de la nevera podem escollir entre una àmplia varietat aquells que siguin del nostre gust. La majoria són de producció nacional i els preus són assequibles. No cal haver d'anar a botigues específiques per aconseguir opcions interessants.

Encara que estiguin disponibles a totes les cadenes, n'hi ha una que destaca per sobre de la resta. Lidl té a la venda una de les millors seleccions de formatges del nostre país. I no és perquè ho diguem nosaltres, sinó perquè han estat premiats en diferents certàmens internacionals.

Només has de fer una passejada per qualsevol de les seves botigues per comprovar quins dels seus formatges han estat guardonats. Aquests tenen un identificatiu que et facilitarà saber quins són. No cal rebuscar per tenir productes de bona qualitat, només cal dirigir-te al teu supermercat habitual.

L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl
A Lidl trobaràs una gran varietat de formatges, alguns premiats | España Diario TIPS

El millor formatge és a Lidl

Tres dels formatges que té la cadena de supermercats alemanya a la venda han estat els que han rebut el reconeixement. Concretament, ha estat en dos dels certàmens més importants que hi ha. Aquests són el World Cheese Awards (WCA) i l'International Cheese & Dairy Awards (ICDA).

Aquests ocupen les primeres posicions. Concretament, el formatge anyenc al Pedro Ximénez ha estat el que ha tingut l'honor de ser el primer classificat al certamen World Cheese Awards. Aquest és un dels més importants, reunint els professionals del formatge més reconeguts del món.

A la darrera edició, van ser 4.000 les varietats de formatges que es van presentar. Aquestes procedien de 40 països diferents. El que no ha estat sorpresa ha estat el guanyador, ja que el formatge anyenc al Pedro Ximénez també va ser reconegut a l'edició a l'edició de l'any 2021. La victòria d'aquest any ha estat una reafirmació de la seva qualitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Estem davant d'un formatge que té 9 mesos de curació. Quan l'assaboreixis, notaràs que té un sabor intens, que fins i tot pot resultar una mica picant. D'altra banda, la textura és més dura.Finalment, es pot comprar cada falca de 200 grams a totes les botigues de Lidl per 4,75 euros.

Muntatge amb una botiga de Lidl de fons i el formatge anyenc Pedro Ximénez que venen a Lidl
El seu preu no supera els 5 euros | España Diario TIPS, Lidl

Hi ha més formatges que han estat premiats

Com ja t'hem dit, les primeres posicions d'aquest certamen han estat ocupades per formatges que estan a la venda a Lidl. Tot ells pertanyen a marques pròpies de la cadena, com pot ser Roncero, Deluxe i de la seva selecció 'premium' anomenada 'La Quesería de Lidl'.

La segona posició ha estat per al formatge fresc tradicional de cabra de la marca Roncero. En aquest cas, parlem d'un producte que destaca pel seu sabor potent i fumat. El seu preu és molt econòmic, ja que es pot aconseguir per tan sols 1,85 euros el tros.

Per acabar, el podi el tanca un altre formatge de la casa Roncero que té Lidl a la venda. És el menys intens de tots tres, però això no implica que el seu sabor desmereixi davant dels altres. És una falca de formatge barreja curat que es pot aconseguir en aquest supermercat a un preu de 2,39 euros.