‘Lip Kiss Balm’, la nova col·lecció de productes de bellesa de Mercadona

La cadena de supermercats valenciana ha tret una nova línia de productes Deliplus per aconseguir uns llavis perfectes

Secció de Perfumeria d'un supermercat Mercadona
Secció de Perfumeria d'un supermercat Mercadona | MERCADONA

L’amplia gama de productes Deliplus de Mercadona s’ha convertit en tot un referent pels consumidors que busquen qualitat i varietat a un bon preu. I és que molt homes i dones aposten per les seves rutinàries cures personals, els productes de bellesa de la cadena de supermercats valenciana.

A més, són moltes les expertes de bellesa i ‘youtubers’ les qui recomanen diversos productes Deliplus de Mercadona com ara la màscara de pestanyes ‘Max Volumen’ o el pintallavis ‘Color Fix’, fet que suposa que cada novetat que es produeix en aquesta secció desperti l’ interès dels clients més fidels.

Llavis perfectes amb els nous produtes de Deliplus

La col·lecció de bàlsams de llavis 'Lip Kiss Balm' de Deliplus
La col·lecció de bàlsams de llavis 'Lip Kiss Balm' de Deliplus | MERCADONA

 

La novetat més recent ha estat una nova línia de productes per la cura dels llavis. Es tracta d’una col·lecció de bàlsams pels llavis, molt diferents als que venia fins ara la cadena valenciana, i que s’espera que esdevinguin un imprescindible per les seves clientes.

 Així doncs, en la secció de Perfumeria de Mercadona es troben els tres nous bàlsams labials de la col·lecció ‘Lip Kiss Blam’, els quals es caracteritzen per ser molt hidratants i aporten un agraciat toc de color. El primer es tracta d’un producte Deliplus 2 en 1 que es pot aconseguir per 3,50 euros i en el qual es poden escollir diferents colors com el rosa, el coral o el color gerd.

La col·lecció de bàlsams de llavis 'Lip Kiss Balm' de Deliplus
La col·lecció de bàlsams de llavis 'Lip Kiss Balm' de Deliplus | Xarxes Socials

 

El producte estrella és un bàlsam exfoliant

Però el producte estrella d’aquesta col·lecció és el bàlsam exfoliant. Mercadona ha aconseguit una barra de llavis amb efecte ‘peeling’ amb la qual es poden aconseguir uns llavis suaus i bonics molt ràpidament, ja que l’únic que requereix aquest producte és aplicar-lo com una barra de llavis de tota la vida, després es pot donar un massatge suau amb els dits i finalment retirar el producte. Aquest nou producte, que s’espera que cridi molt l’atenció entre els consumidors, es pot aconseguir per 3,70 euros.

‘Galactic’, completa un aspecte radiant

La col·lecció de productes labials i pintaungles 'Galactic' de Deliplus
La col·lecció de productes labials i pintaungles 'Galactic' de Deliplus | MERCADONA

 

L’última novetat que ja s’ha començat a veure en els supermercats Mercadona, han estat els productes labials líquids anomenats ‘Galactic’, que per només 4 euros, aconsegueixen uns llavis ideals amb un espectacular acabat metal·litzat. Així doncs, amb aquesta nova col·lecció de productes per la cura i hidratació dels llavis de Deliplus, els clients de Mercadona, aconseguiran un aspecte radiant.


Comentaris

envia el comentari