Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Clients en l'entrada d'una botiga de Carrefour

L'última ganga de Carrefour: l'aire condicionat de 25 € que no necessita instal·lació

Una opció salvavides per als dies més calorosos que no pots deixar escapar

Fer front a les altes temperatures es torna tot un repte. Fins i tot dormir se'ns està fent impossible. La majoria de nosaltres, en moments de calor extrema, fem servir l'aire condicionat o els ventiladors.

Per això, sabies que Carrefour té al seu catàleg un mini aire condicionat portàtil i baratíssim perquè l'estiu sigui més suportable? Creu-me, serà la teva salvació.

Amb multifunció 3 en 1

Té un sistema 3 en 1. Inclou refrigeració de l'aire per evaporació i també el pots utilitzar com a humidificador d'aire o com a ventilador de taula. Està pensat perquè el puguis fer servir en qualsevol època de l'any, no només com a aire condicionat.

És l'aparell perfecte per gaudir d'un aire net i sobretot fresc. A més, és ideal si passes la major part del teu temps en alguna oficina, sala d'estar o habitació. La velocitat del ventilador la podeu regular en tres velocitats.

Mini aire condicionat sense instal·lació de Carrefour
Un sistema multifunció 3 en 1 | España Diario TIPS

Pesa només 450 grams, i les dimensions són de 16 cm X 15,2 cm X 14,5 cm. Et permetrà posar-lo sobre la teva tauleta de nit o, fins i tot, al teu escriptori. A més, n'hi ha prou perquè puguis refrescar el teu entorn sense cap problema.

Pots omplir-lo amb glaçons de gel!

El seu funcionament et deixarà encantat o encantada, és súperfàcil! Si vols utilitzar-lo com a aire condicionat, només has d'omplir amb aigua freda (o amb glaçons de gel) el dipòsit de 300 ml. Refredarà la temperatura durant 3-8 hores, depenent de la velocitat a què estigui el ventilador. Quan vegis que a la part de davant salta un indicador LED parpellejant, és perquè el dipòsit és buit.

La bateria et durarà fins a 24 hores i només l'hauràs de carregar mitjançant un cable USB. Això és un plus, ja que gràcies a aquest cable el podràs col·locar a l'interior del teu vehicle, per exemple. Increïble, oí? No sé a què estàs esperant per fer-te ja amb ell per només 24,90 €. El necessitaràs durant aquesta onada de calor. Corre!

Tan silenciós que et relaxarà a l'instant

Si vols una opció encara més barata, Carrefour també té aquest a la teva disposició, el Mini Aire Climatitzat Portàtil Klack Arctic Air Ultra. Això sí, és un producte que s'ha de comprar exclusivament en línia. És tan silenciós que no sentiràs absolutament res durant la nit. És més, et proporcionarà un ambient de tranquil·litat i relaxació.

Pots graduar el nivell de volum de l'aire per a diferents necessitats i, com l'anterior, pots afegir aigua o aigua gelada per refredar encara més l'aire. A més, el seu rendiment es pot comparar amb un ventilador petit. T'agrada? Doncs només val 21,95€. Entra ja a la web de Carrefour i compra'l!

Mini aire condicionat barat Carrefour
Tan silenciós que et transportarà a un ambient ultrarelaxant | España Diario TIPS

Aquest reduirà els teus roncs

Per si encara et sembla car, et portem aquest per 18,95€. Refreda instantàniament sense la necessitat que hagis d'esperar que es refrigeri l'aigua, i dura 8 hores seguides sense necessitat d'omplir-lo. A més, compta amb 5 funcions: refrigerar, humidificar, purificar, aromatitzar i il·luminar. Això farà que s'hidrati la teva pell i que els teus roncs es redueixin.

Per funcionar únicament has d'obrir la tapa superior i afegir aigua. El ventilador s'encarregarà d'empènyer l'aigua polvoritzada cap als filtres per refrescar l'ambient. També podràs afegir olis essencials per a una millor experiència, donant una aroma especial a les teves estades. Emporta-te'l on vulguis, és lleuger i molt manejable.

Aire condicionat silenciós Carrefour
Amb funció aromatitzdora! | España Diario TIPS

Afronta aquesta horrorosa calor comprant algun d'aquests miniaires condicionats per menys de 25€. Els podràs trobar, entre d'altres del catàleg, a la pàgina web de Carrefour.