Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un ciutadà consultant el WhatsApp.

Com funciona WhatsAppWeb i com treure-li profit

Com iniciar sessió a WhatsAppWeb, com funciona i quines funcions ofereix

Si t’agrada estar connectat amb amics, família o per treball i fas servir WhatsApp constantment, és possible que hagis notat la necessitat de disposar d’aquesta aplicació a l’ordinador sense haver d’estar tot el dia amb el mòbil a la mà. Doncs, per tots aquells que tinguin aquest problema, has de saber que existeix una solució: WhatsAppWeb.

Amb aquest servei de missatgeria podràs gaudir de totes les funcions de l’aplicació mòbil en el teu ordinador i no caldrà tenir el dispositiu a mà. Una gran solució per fer servir d’una manera molt més pràctica aquesta aplicació i molt més còmoda.

Per què fer servir WhatsAppWeb

Sens dubte, és l’aplicació més utilitzada en els darrers anys a l’hora de comunicar-te amb la resta i establir converses. Així que, si vols utilitzar WhatsAppWeb has de saber que només podràs entrar a través d’un navegador web d’un PC o Tablet que no tingui SIM amb l’aplicació instal·lada.

Són diverses les raons per les quals molts decideixen fer servir WhatsAppWeb en comptes de l’aplicació mòbil. Per exemple, si vols utilitzar WhatsApp en una Tablet sense SIM, si no vols fer servir el mòbil tot el dia, si necessites fer-ho servir per treballar o si has d’escriure força text.

En tots aquests casos, és molt més còmode utilitzar WhatsAppWeb que l’aplicació nativa. Has de tenir present que si vols compartir informacions i enllaços de pàgines que tens obertes a l’ordinador, te’n sortiràs més i millor que no pas la versió d’escriptori.

Com funciona WhatAppWeb?

Abans d’explicar-te com funciona WhatsAppWeb, has de saber que aquesta versió presenta algunes limitacions. Per exemple, per connectar-te hauràs de tenir el mòbil encès, connectar a internet i a prop, ja que per iniciar sessió hauràs d’escanejar, a través de l’aplicació mòbil, un codi QR. A més a més, un altre dels inconvenients és que hi ha algunes funcions que no podràs fer servir, ja que no es troben disponibles.

Imatge d'un ordinador amb una càmera de fotografies
Fer servir WhatsAppWeb és molt pràctic a l'hora de realitzar altres tasques | Pixabay

A continuació et detallem els passos que has de seguir per fer funcionar WhatsAppWeb:

  1. Primer hauràs de tenir instal·lada l’aplicació WhatsApp en el teu mòbil, amb la teva sessió iniciada.
  2. Des del navegador del teu ordinador, entra a la pàgina web de WhatsAppWeb. A l’esquerra de la pantalla apareixerà un codi QR.
  3. Escaneja el codi QR a través de la teva aplicació WhatsApp mòbil. Per a això, has de dirigir-te a ‘Configuració’ i clicar ‘WhatsAppWeb’.
  4. Si el teu mòbil està encès, amb bateria i connectat a la xarxa, de seguida disposaràs de WhatsApp al teu ordinador o Tablet sense SIM.

Com podràs veure, totes les conversacions obertes i iniciades a l’aplicació mòbil també estan disponibles a WhatsAppWeb, cosa per la qual podràs seguir les teves comunicacions de manera habitual. També veuràs que és molt fàcil adjuntar fotos, arxius i que podràs fer àudios. A més, mantindràs el mode ocult en cas que ho tinguis activat al teu mòbil.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp