Chica paseando con una bolsa de Mango colgada del brazo

El vestit de Mango Outlet que arrasarà aquesta tardor per menys de 13 euros

Es tracta d'un vestit elegant, bonic i molt versàtil

Mango Outlet té el vestit perfecte per aquesta tardor i, a més, a un preu molt econòmic. La firma de moda espanyola i 'low cost' sempre compta amb models i peces de roba de somni a l'abast de tothom. 

Les col·leccions que ofereixen no tenen res a envejar de les noves temporades. Mango Outlet és la casa ideal per trobar roba còmoda, elegant i per a tota mena d'ocasions.

Les temperatures baixen amb la tardor i la roba d'hivern comença a arribar als nostres armaris. Com que els vestits barats són una aposta segura, us presentem un model que us encantarà. Afanyeu-vos perquè el pronòstic indica que s'esgotarà l'estoc. 

El vestit de Mango Outlet ideal per la tardor

Mango Outlet té un vestit de somni que podràs posar-te per a tota mena d'ocasions. Si t'encanta l'estil elegant, però no vols deixar enrere la comoditat, aquest és el disseny que necessites.

Es tracta d'un vestit curt amb l'escot creuat i de màniga llarga. A més, té un cinturó desmuntable i molt versàtil 

Fotografia de el vestit creuat de Mango Outlet
El vestit de Mango Outlet ho té tot per triomfar | Mango Outlet
 

El model es pot trobar en dos colors diferents: negre i gris a quadres de traç fi. Sens dubte, aquest segon és el nostre preferit.

Es tracta de l'opció perfecta per a tota mena d'esdeveniments i, sobretot, per anar a treballar o a la universitat. A més, s'ha confeccionat amb fibres i processos de selecció sostenibles, segons explica Mango Outlet a la seva pàgina web.

«L'objectiu de Mango és donar suport a la implementació de pràctiques més compromeses amb el medi ambient», explica la firma.

El millor del model és, per descomptat, el seu preu. Originalment costava 29,99 € i, ara, es pot comprar per 11,99 €.

Això sí, els preus de les peces de Mango Outlet poden anar canviant segons el dia, per la qual cosa cal anar ràpid. 

Està disponible des de la talla XS fins a la XL i és ideal per combinar amb botins o botes de color negre. Una peça que es convertirà en imprescindible del teu armari. Què et sembla?

Altres opcions de Mango Outlet

A més d'aquest model, la firma de moda també té altres dissenys ideals per a la tardor.

El segon és un vestit de disseny, també creuat i curt, amb un escot de bec i cinturó ajustable. Es pot trobar tant en negre com en un blanc trencat i a quadres petits. Un altre model que queda bé amb i per a tot. 

El seu preu original era de 29,99 € i, ara, es pot trobar per 13,99 € a Mango Outlet. Està disponible des de la talla XS fins a la XL. Ho deixaràs escapar?

Fotografia de dos vestits negres de Mango Outlet
Aquests vestits de Mango Outlet són perfectes per a la nova temporada | Mango Outlet
 

El tercer model que us presentem és una mica més atrevit, d'efecte pell. El seu disseny és curt i acampanat, de coll rodó. A més, té les mànigues tres quarts i amb els punys elàstics. Un vestit d'allò més original. 

Aquest disseny, que està disponible només en color negre, és una bona aposta per als mesos de tardor. El seu preu original era de 39,99 € i, ara, es pot comprar a Mango Outlet per 13,99 €.

Aquests són tres dels vestits que pots trobar a la botiga outlet de la firma espanyola, encara que hi ha moltes altres opcions disponibles. Però si te n'agrada algun, vés ràpid perquè volen!