Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla de María Pombo amb part d'un vestit groc

Mango té el vestit més ideal per l'estiu que ha lluït María Pombo

María Pombo estrena el nou vestit de Mango que és pur tot terreny

Ens encanta estar al corrent de les últimes col·leccions que treuen les nostres firmes de moda favorites. Després de fer una intensa cerca, hem descobert un disseny excepcional que forma part de la nova col·lecció de Mango. Aquest és superespecial, ja que compta amb la col·laboració de la marca Simon Miller.

Es tracta d'una peça que ja ha estat qualificada de 'tot terreny'. Resulta superideal per lluir-la les pròximes setmanes, que es veuran protagonitzades per les altes temperatures. Però, el millor de tot no és el seu disseny preciós, sinó que et salvarà a l'estiu, quan no sàpigues què posar-te.

Aquest vestit l'hem descobert gràcies a Maria Pombo. La 'influencer' del moment ha decidit estrenar-lo i penjar-lo a les seves xarxes socials perquè el puguem fitxar com més aviat millor. És una peça imprescindible que podrem lluir tant a la platja com a la ciutat.

María Pombo crea una nova necessitat amb el seu nou vestit calat de Mango

Gràcies a moltes 'influencers', com és el cas de María Pombo, ens podem servir d'inspiració per a aquests dies en què no sabem ben bé què posar-nos . En aquesta ocasió hem fitxat un vestit superideal per lluir a l'estiu gràcies a la jove. La peça resulta d'allò més versàtil i no voldràs parar de posar-te-la a totes hores.

Després d'observar la nova col·lecció de Mango, hem descobert que el vestit que ha estrenat María Pombo pertany a la firma. És una col·laboració amb la signatura de luxe de Califòrnia, Simon Miller. Parlem d´un vestit de punt amb panells calats que està elaborat en 100% cotó.

Post de María Pombo a Instagram amb una imatge en picat del vestit groc el 7 de juny de 2023
María Pombo mostra el vestit d'aquest estiu | Instagram, @mariapombo

És un imprescindible que té un tall entallat i recte, que a més destaca pel seu coll rodó. La peça posseeix diversos tirants fins, però sens dubte la cirereta del pastís és el seu color groc intens. Amb aquest vestit de Mango podràs potenciar el teu bronzejat al màxim.

Model amb els braços creuats i un vestit groc
Vestit punt panells reixats | Mango

Si tu també t'has enamorat d'aquesta peça, t'hi podràs fer d'una manera ràpida i senzilla. El vestit calat està disponible a qualsevol botiga física de la signatura o a la pàgina web. El seu preu és de 69,99€.

Tenim el clon perfecte de Sfera

Sabem que moltes vegades, quan una peça es posa en tendència, resulta gairebé impossible aconseguir-lo. Com que no volem que et quedis sense aquesta opció versàtil i estiuenca, hem investigat i ens hem fet amb el clon perfecte. Es tracta d'un vestit llarg calat, també de color groc cridaner, amb què podràs lluir-te a qualsevol lloc aquest estiu.

És una opció molt semblant a la que ha lluït María Pombo, però molt més econòmica. El vestit llarg que hem trobat pertany a la firma Sfera i només val 29,99€. Actualment, està esgotat, però esperem que aviat torni a estar disponible.

Model mirant de perfil amb un vestit groc i una bossa blava
Vestit llarg reixat | Sfera

Esperem que quan torni a estar disponible, trobis la teva talla ideal i puguis lluir aquest perfecte vestit estiuenc.

Combina'l com tu vulguis

Ambdues opcions que t'hem mostrat en aquest article resulten ideals per lluir aquest estiu. Són dues peces que destaquen per la seva gran versatilitat a l'hora de vestir. Això significa que podràs combinar tots dos vestits amb, pràcticament, qualsevol calçat que escullis.

Unes espardenyes, unes sandàlies de taló o, fins i tot, unes sabatilles esportives blanques seran una bona opció per ultimar els teus 'looks'. A més, podràs utilitzar-los tant per gaudir d´un passeig per la platja com per la ciutat.