Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

La màquina de Lidl amb què podràs tenir el gel que vulguis en 7 minuts: molt pràctica

És tot un èxit de vendes i compta amb més de 100 opinions positives

Ja estem a ple estiu, i això es nota. Fa calor, de vegades fins i tot massa quan venen aquests dies en què els termòmetres marquen màxims mai vists. El problema és que, si la cosa no canvia, cada any seran els mateixos i això només pot anar a més.

Per això mateix, ja que el clima no el podem canviar, el que hem de cercar són solucions per suportar-lo. El primer que ens ve al capdavant és un aire condicionat o un ventilador. Aquests són uns dels aparells que tenen més demanda.

Però això no vol dir que al mercat puguem trobar altres igualment interessants i útils. Tant que, quan els coneguis no sabràs com has pogut estar sense ells fins ara. Tot és poc per poder aguantar la calor que tenim, sobretot ara que és una cosa comuna a tot el país.

Per ajudar-nos, Lidl té a la venda un producte molt vàlid per a aquestes temperatures. És una màquina de gel. Encara que n'hi ha diverses a la venda, n'hi ha una en concret de la marca Silvercrest que els clients destaquen per sobre de la resta. A més a més, ara està rebaixada de 99,99 a 89,99 euros.

L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl
Lidl té a la venda un producte molt vàlid per a aquestes temperatures | España Diario TIPS

 

Tingues el teu gel llest en pocs minuts

Aquesta màquina de gel està cridant l'atenció dels clients per la seva rapidesa per fabricar-lo. En pocs minuts podràs tenir el gel necessari per tenir la teva beguda ben fresqueta. Una cosa molt necessària ara mateix al nostre país.

I és que cal tenir en compte els temps perquè et sorprendran. Si el que busques és aconseguir gels petits, en tindràs 9 llestos en només 7 minuts. No obstant això, si els prefereixes més grans, només hauràs d'esperar dos minuts més per tenir-los llestos.

En cas que tinguis un esdeveniment a casa que et requereixi un nombre més gran de gels, no et preocupis, perquè també podràs aconseguir-ho amb aquesta màquina. Només hauràs de posar-la a funcionar 24 hores abans del moment de l'esdeveniment. Durant aquest temps, l'aparell podrà fabricar fins a 12 quilos de gel.

Això sí, hauràs de tenir en compte que el recipient on cauen els glaçons només té capacitat per a 800 grams, per la qual cosa hauràs d'anar buidant-lo. D'altra banda, és extraïble, cosa que fa que sigui molt més còmode. A més, inclou una pala per treure el gel.

Un dels punts forts d'aquesta màquina és que no necessita ser prerefredada i en uns minuts estarà a punt per funcionar. Per manejar-la, compta amb un senzill tauler de control de tacte suau. D'altra banda, no cal connexió d'aigua i té un dipòsit integrat de 2,1 litres.

Muntatge amb una botiga de Lidl de fons i la màquina de glaçons de gel de la marca SilverCrest
Un dels punts forts d'aquesta màquina és que no necessita ser prerefredada | España Diario TIPS

Multitud de comentaris favorables

Més de 140 opinions animen altres clients a comprar aquest aparell. No parlem d'una valoració baixa, ans al contrari. A les estrelles que marquen el grau de satisfacció que tenen les persones que l'han comprada, podem veure que té una puntuació de 4,7 sobre 5.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La qualitat d'aquesta màquina és una cosa que es repeteix en moltíssims dels comentaris. Destaquen, a més, la funcionalitat que ofereix al preu que costa. De fet, és habitual que la relació qualitat-preu dels productes de Lidl sigui un dels punts forts per tenir tant d'èxit.

Així mateix, també parlen de la rapidesa per fer gel. Això sí, aconsellen no posar-la en un lloc on li toqui el sol i donar-li temps en cas que les temperatures siguin altes. Un altre punt positiu que es repeteix és el fet que sigui força silenciosa i tingui un disseny que no desentona si la poses a la cuina.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!