El mateix jersei de Mango i Pull&Bear, a preus molt diferents

Les dues firmes han posat a la venda dos jerseis pràcticament idèntics: l'únic que els diferencia és el preu, justificat per la qualitat del material

Mango y Pull&Bear, coinciden en su última colección con un jersey casi idéntico
El jersei gairebé idèntic de Mango i Pull&Bear amb preus diferents | CATALUNYADIARI.CAT

Constantment veiem com les marques 'low-cost' s'inspiren en les grans firmes per elaborar les seves peces. Ha passat diverses vegades, amb productes que són pràcticament iguals, com ara clons de Zara o Primark que imiten èxits de firmes de luxe. Fins i tot, podem adquirir les versions més assequibles de l'armari de les famoses.

Ha passat amb clons 'low-cost' dels productes de luxe més famosos i desitjats. Però també hem vist que les marques prenen nota les unes de les altres per elaborar les seves peces. De fet, a vegades, s'assemblen tant que podem trobar peces clonades. I això és el que ha passat recentment en dues de les marques espanyoles més famoses: Mango i Pull&Bear.

El mateix jersei amb preus diferents

Les dues firmes han posat a la venda un jersei que es diferencia principalment pel preu. Es tracta d'un jersei d'estampat 'jacquard' —un estampat geomètric amb diferents colors— de tonalitats beige i marró que a Mango costa 49,99 euros i a Pull&Bear, 29,99 euros. És a dir, gairebé el mateix jersei i 20 euros de diferència

Jersey jacquard lana de Mango, 49,99 euros
Els jerseis gairebé iguals de Mango i Pull&Bear es diferencien per 20 euros | Mango

 

Mango es dirigeix a dones i homes adults amb un poder adquisitiu mitjà, mentre que Pull&Bear té preus bastant més baixos i és més per a joves i adolescents. Però encara que el concepte de moda entre les marques és totalment diferent, sembla que aquest hivern han coincidit més del que els hauria agradat.

Jersey punto jacquard canesú marrón de Pull&Bear, 29,99 euros
Pull&Bear té preus bastant més baixos i és més per a joves i adolescents| Pull&Bear

 

Jerseis amb algunes diferències

Però els jerseis no són del tot iguals. El de Mango està fet de llana i polièster i té un 8% de moher, una fibra que prové del pèl de la cabra d'Ángora, considerada pel sector tèxtil com una de les millors, ja que aquest tipus de jerseis fets 100% de moher solen superar els 100 euros. D'altra banda, el de Pull&Bear és 75% acrílic i té un 25% de polièster, per la qual cosa els seus components són de menys qualitat i, per això, és més barat.

Encara que per fora són gairebé idèntics, les composicions de les dues peces tenen diferències que justifiquen la diferència de preu. Ara la decisió és nostra, si volem comprar el jersei més calentet de la temporada, podem optar pel de Mango, amb una qualitat una mica més alta, o bé pel de Pull&Bear que és igual de bonic però amb un preu més baix.


Comentaris

envia el comentari