IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona mostra el que ha après dels seus clients durant la quarantena

La companyia valenciana llança una campanya sota el hashtag #EstoNoTieneQueParar

Exterior i aparcament d'un edifici de Mercadona
Mercadona motiva els clients amb un missatge esperançador | Cedida

Mercadona i els seus proveïdors, entre altres empreses, van llançar una campanya sota el lema '#EstoNoTieneQueParar', on garanteixen el subministrament en els supermercats gràcies a la seva obstinació i esforç durant la crisi. La campanya també s'ha encarregat de donar aliments de primera necessitat a l'hospital de campanya Ifema a Madrid.

Ara, Mercadona ens han sorprès amb una nova campanya molt especial on, sota el lema #EstoNoTieneQueParar. La cadena ha difós un vídeo molt emotiu que ens ha posat la pell de gallina. Està protagonitzat pels 'Caps' (així anomenen als clients) i, en ell, la companyia valenciana expressa tot el que estan aprenent amb el confinament o, com ells en diuen, la 'cuarenpena'. 

L'empresa presidida per Juan Roig ha compartit el vídeo en xarxes, sota un lema molt necessari: «Centrem-nos en seguir aprenent per fer d'aquest món un lloc millor».

«Quan crèiem saber-ho tot, la vida ens va demanar parar. Però no per això deixem d'aprendre. Vam aprendre que cuinar pot ser molt més que cuinar» així és com comença el vídeo on, al llarg del seu minut de durada, es poden veure imatges de persones cuinant, aplaudint, netejant, cuidant...

«Que per cuidar-los, has de cuidar-te. O que netejar pot ser part de la diversió. Vam aprendre noves paraules, com que allò que mereix el nostre reconeixement és 'plausible'» expressa la companyia al vídeo, fent referència a l'aplaudiment diari de les 20:00, en agraïment als treballadors que donen la cara en plena crisi de coronavirus.

«O que quan ens pugui la 'cuarenpena' sempre podem fer una 'vinollamada'. Hem après que això no pot parar. I que encara que potser encara ens quedi un món, de nosaltres depèn com serà aquest món. Perquè, al final, això passarà», conclou el vídeo.

Aquest vídeo, juntament amb el seu lema, se suma a altres missatges que la companyia valenciana i els seus proveïdors han llançat al llarg de la quarantena, com «seguim treballant perquè no els falti de res» i «això passarà». Mercadona llança missatges esperançadors perquè vegem el costat positiu a aquesta situació tan difícil.


Comentaris

envia el comentari