El supermercat que acaba de treure a la venda mascaretes

Ja es poden trobar a Madrid, i estaran disponibles a la resta d'Espanya durant els pròxims dies

Des que es va decretar l'estat d'alarma a causa de la crisi del coronavirus, han estat molts els productes que han arrasat als supermercats: des de paper higiènic, passant per gel desinfectant, i acabant per llevat i tint de cabells. Aquest cop, Carrefour ha posat a la venda un dels productes més demandats del mercat, i no és per menys: es tracta de les mascaretes higièniques.

A partir del dissabte 25 d'abril ja s'ha pogut trobar aquest article a les botigues de la Comunitat de Madrid, i la setmana que es podran trobar a la resta de botigues d'Espanya. La companyia d'origen francès ha volgut ajudar als consumidors per tal que ho tinguin més fàcil a l'hora d'aconseguir aquest producte tan demandat i, per això, ha decidit comercialitzar-lo.

Es venen en caixes de 10 unitats i el seu preu és de 8,90 euros (0,89 euros per mascareta). Són higièniques i d'un sol ús, i compten amb una eficàcia de filtració bacteriana del 95%. Poden fer-la servir tant nens com adults, i no hi ha límit de compra.

Així com aquestes mascaretes, Carrefour també ven mascaretes de tela produïdes a Espanya, i del 100% de cotó. Aquest article s'utilitza sobre de la mascareta per poder evitar el contacte directe d'aquesta amb les mans.

Carrefour ha demostrat ser un dels supermercats que està més compromès amb la protecció i la seguretat cap a treballadors i clients. Des d'un principi, ha pres mesures excepcionals per disminuir el risc de contagi de coronavirus: controlar l'aforament a les botigues, instal·lar mampares de separació en les caixes, facilitar gel hidroalcohòlic i guants, contacte zero en els lliuraments a domicili...

 

Com col·locar-se una mascareta?

Carrefour indica, a través d'unes il·lustracions amb instruccions com s'ha de col·locar de manera correcta una mascareta:

1. Rentar-se les mans amb aigua i sabó (o amb gel hidroalcohòlic) abans de tocar la mascareta.

2. Identificar la part superior.

3. Col·locar la mascareta a la cara, amb les dues gomes darrere de les orelles.

4. Col·locar i ajustar la pinça nasal.

5. Assegurar-se que la mascareta cobreix la barbeta.