Mercadona millora un dels seus productes estrella i vola dels supermercats

Els clients estan canviant les seves preferències a l'hora de comprar

Sucs de taronja espremut de Mercadona
Mercadona ha incrementat les vendes del suc de taronja espremut | Mercadona

Els costums de la gent a l’hora d’anar a comprar estan canviant amb el confinament, i la cadena de supermercats Mercadona és una de les que més està notant els nous hàbits que estan adoptant els seus clients.

Per això, la companyia ha millorat l’elaboració del Suc de Taronja Espremut i les vendes s’han duplicat en conseqüència. Concretament, Mercadona ha innovat la producció del producte millorant el sistema de pasteuritzat, millorant així la conservació de les qualitats i la fruita i el producte final.

Els clients no només han notat aquesta evolució del producte, sinó que també la busquen per ser rica en citrats i una bona font de vitamina C, molt necessària durant aquests dies que comencen a fer-se repetitius i cansats.

Els productes afectats pels nous hàbits

D’altra banda, el confinament també ha afectat als productes destinats per a portar o que ja es troben preparats. Tancats a casa no falta temps per cuinar, i això la companyia ho ha notat en els sandvitxos preparats, que han baixat la venda en un 30% durant l’estat d’alarma.

Sandvitxos preparats de Mercadona
Els clients cada cop compren menys menjar preparat | Mercadona

La raó és comprensible i així ho explica Mercadona, afirmant que els «caps» –com denominen els clients- solen consumir aquests productes fora de casa, en llocs com parcs o la feina. Ara, però, prefereixen comprar els ingredients per separat i preparar-ho ells mateixos a casa.


Comentaris
Maria Lluisa Marí
Queixosa amb Mercadona. Som matrimoni de risc i no porten compres a casa. Hem hagut de recórrer a botigues que no compràvem. Crec que no tornaré a comprar a Mercadona que deixa tirada als seus clients

envia el comentari