Els 5 productes de Carrefour recomanats per mantenir la línia en quarantena

Nutricionistes els han aconsellat en xarxes socials

Rètol en l'exterior del logo de Carrefour
Carrefour és un dels supermercats més populars a Espanya | Cedida

Amb el confinament, hem de mantenir una correcta alimentació per poder mantenir la nostra línia i, sobretot, per tenir una bona salut. Això és una cosa contra el que, de vegades, és difícil lluitar. Estant a casa el que més ens ve de gust fer és menjar i, per desgràcia, moltes vegades recorrem a aliments que no li fan cap favor a la nostra salut.

Per això, avui us portem una llista de 5 productes de Carrefour que recomanen experts per mantenir una dieta saludable durant la quarantena i, a més, no són els típics als quals solem recórrer.

Formatge 'Cottage'

Jesús Baraza, conegut com a @elnutricionisto a Instagram, recomana aquest formatge perquè «és un formatge de sabor suau i textura granulada. A més, bona font de proteïnes». El nutricionista recomana fer un 'banana split' amb formatge 'cottage'.

Aquest formatge està compost de llet desnatada pasteuritzada, llet desnatada en pols, fibra alimentària vegetal, sal, quall microbià i ferments làctics. Les terrines de 200 grams tenen un preu d'1,07 euros.

'Corn Flakes Bio'

Aquest producte és perfecte per a quan no sàpigues què esmorzar o berenar, i no vulguis recórrer a galetes o pastisseria. Aquesta vegada, és el nutricionista Mario Ortiz qui recomana aquest producte a través del seu compte d'Instagram @marioortiznutricion.

Segons l'expert, es tracta d'«una magnífica alternativa amb un 94% de blat de moro i 0 sucres afegits». A més, posa com a exemple per a consumir un bol amb llet sencera, cereals, cacau pur desgreixat, fruits secs i fruita deshidratada. El seu preu és de 2,29 euros aproximadament.

Cigrons amb verdures

Aquest és un producte als que poques persones solen recórrer i, la veritat, és ideal per a mantenir la línia i no esforçar-se molt a la cuina. Jesús Baraza recomana aquest producte perquè està fet amb ingredients recomanables: «vi, sal i sucre en poca quantitat, no són un problema». A més, també aconsella afegir encara més verdures perquè sigui més saludable i saborós. Té un preu aproximat de 0,70 euros.

Cacau Pur Ecològic

Un altre dels productes que recomana Mario Ortiz és el Cacau Pur Ecològic. Segons ha explicat, part del que diferencia un cacau d'un altre és l'«alcalinització», un procés químic que «fa que variï el sabor, color i acidesa d'aquest cacau, sent més atractiu per al consumidor».

Aquest producte és no alcalinitzat i, a més és de Comerç Just i Agricultura Ecològica. El pot, que ve en un format de llauna de 200 grams, té un preu de 5,25 euros. Un preu una mica elevat, però que creiem que val la pena per tots els 'pros' que té.

Rostit de Gall dindi

Una altra opció perfecta per picar entre hores, i és que té un 97% de carn. I, encara que el nutricionista Jesús Baraza explica que té una quantitat de sal una mica elevada i que seria millor consumir un pit fresc, «les carns processades amb un tant % de carn són un bon recurs per a emergències». Perfecte per fer-se un entrepà per berenar o esmorzar acompanyat de tomàquet i enciam. Té un preu aproximat de 2 euros.


Comentaris

envia el comentari