Top, faldilla i bikini: H&M té el conjunt perfecte per aquest estiu

La nova moda d'estiu de la signatura et farà lluir espectacular després de la quarantena

La vestimentaque ens sol agradar més a l'estiu és aquella que ens ofereix la possibilitat d'anar més fresquetes. Les opcions que acostumen a brindar això i més sentin de meravella són els vestits i els conjunts de top i faldilla. Aquesta última alternativa, depenent de l'estampat, de vegades, ens pot semblar una mica complicat de combinar.

El conjunt de l'estiu

Per això, per fer-nos la vida més fàcil, H&M ha llançat a la venda un conjunt de somni que consisteix en un top, una faldilla i fins a un parell de bikinis verds caquis amb lunars blancs.

El top 'cropped' s'ha elaborat a base d'un teixit estampat de viscosa amb front creuat cosit per davant i unes tires amples en el baix. Aquest model sense mànigues posseeix un escot de bec pronunciat davant i darrere, volants amunt que es prologuen per les espatlles i altres tires fines a l'esquena que aporten una bona subjecció.

Top d'H & M
Aquest model és sense mànigues i posseeix un escot de bec pronunciat | H & M
 

Respecte a la faldilla curta que combina amb el top podem dir que s'ha realitzat amb la mateixa tela i estampat que la part superior. L'innovador en el conjunt es pot observar en la composició, ja que és una faldilla de cintura alta amb front creuat, tires per nuar-a un lateral i una costura amb volant en el baix que ens trasllada a la nostra temporada preferida caracteritzada pel sol, la diversió i la platja.

Faldilla H & M
És una faldilla de cintura alta amb front creuat | H & M

Dos bikinis a joc

Per cert, parlant de platja, aquest conjunt no finalitza aquí. H & M ha anat un pas més enllà i ha optat per oferir uns biquinis a conjunt amb el 'look' a escollir.

La part superior del primer biquini té una forma triangular amb farcit extraïble que modela el bust i proporciona una bona subjecció. Els tirants fins i ajustables brinden una multifuncionalitat ia l'esquena té un tancament de metall. Pel que fa a la part baixa del bikini es caracteritza d'una cintura estàndard i una part posterior que cobreix parcialment.

Bikini H & M
La forma triangular amb farcit extraïble modela el bust i proporciona una bona subjecció | H & M
 

El top del segon biquini que ofereix la signatura és una mica diferent. A diferència de la primera, la part superior de l'biquini té un rivet de volants i unes copes encoixinades que fan ressaltar el bust i l'escot.

A més, els tirants poden ajustar i, de la mateixa manera que les dues primeres peces de bany, incorpora un tancament de metall ajustable a l'esquena. Les calces d'aquesta peça són de cintura baixa amb volants en els laterals i una part posterior semicoberta.

Braga H & M
La part inferior de l'bikini es caracteritza d'una cintura estàndard i una part posterior semicubriente | H & M

El top, la faldilla, i les parts de dalt dels bikinis valen 14,99 euros cadascun, les calces de el primer conjunt valen  9,99 i les del segon 12,99 euros. Escull el que més t'agradi per lluir després de la quarantena.