Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Mercadona arrasa amb un nou desinfectant (i no serveix pel que creus)

Aquest nou producte es convertirà en el teu millor aliat per desinfectar fruites i verdures
Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona promet triomfar amb els seus nous productes | MERCADONA

Mercadona torna a fer-ho: triomfa amb un dels seus nous productes. La companyia presidida per Juan Roig sap com conquistar i satisfer als seus clients. Gràcies al sistema de coinnovació que utilitzen, en el qual es reuneixen amb clients per saber les seves opinions i desitjos, Mercadona aconsegueix estar al dia amb les necessitats de la població.

Alguns dels productes més populars que ofereix la companyia valenciana aconsegueixen fins i tot tornar-se virals a internet. És per això que mai dubtem en informar-vos sobre els nous productes de Mercadona. No deixis de llegir i així sabràs quins són els nous productes que podràs trobar al teu supermercat Mercadona més proper.

Desinfectant de fruites i verdures

El compte d'Instagram '@ mercadona.novedades', en el qual podem veure fotografies i informació de les novetats més 'top' de Mercadona, ha embogit als consumidors amb un nou producte: el desinfectant de fruites i verdures. 

La pandèmia ha incrementat la nostra preocupació per desinfectar i netejar tot el que toquem. És per això que sempre portem amb nosaltres el gel hidroalcohòlic i, a més, a casa nostra ja comptem amb una infinitat de productes per desinfectar els racons de la llar. 

Hi ha persones que ho desinfecten absolutament tot, fins i tot aliments com la fruita i la verdura. Ara bé, no qualsevol producte és vàlid per desinfectar aliments. 

Aquest nou producte és la solució «per preparar l'aigua on rentar i desinfectar fruites i verdures». Per utilitzar-lo, cal abocar tres taps del producte en 1 litre d'aigua. A continuació, se submergeix l'aliment dins l'aigua i es deixa en remull durant cinc minuts. En cas de voler una «desinfecció exhaustiva, cal deixar actuar el desinfectant 15 minuts».

Finalment, s'aclareix l'aliment i ja es pot consumir. Segons indica l'envàs, per utilitzar el producte cal portar guants i ulleres de protecció perquè no entri en contacte amb la pell. El preu de l'ampolla de 500 ml és de 2 euros. 

Estem segurs que aquest producte de la marca Bosque Verde conquistarà a centenars de consumidors. La publicació d'Instagram ja ha acumulat gairebé 4.000 'likes' en menys de 24 hores.

Una altra novetat que triomfa

D'altra banda, Mercadona també triomfa amb les mascaretes pel cabell Colorcor Reviva. Aquesta mascareta, de la marca Deliplus, compta amb 6 models diferents i serveix per il·luminar i revitalitzar el color dels cabells, des dels cabells rossos fins als vermells. El seu preu és d'1,65 euros i ve en un sobre de 60 ml.

Per utilitzar el producte, només cal netejar-te el cabell i aplicar-te la mascareta. Segons la intensitat del color que vulguis, es deixa actuar més o menys temps, però es recomanen uns cinc minuts. Un cop transcorregut aquest període de temps, aclareix amb abundant aigua. Aquest producte no conté amoníac i la seva durada és d'unes dues rentades, encara que depèn de les característiques del teu cabell.

La companyia valenciana també destaca pels seus tints per als cabells, que van aconseguir una gran popularitat durant el confinament. Durant el mes d'abril, Mercadona va publicar que havia passat de vendre 11 tints diaris a vendre 25 (per botiga).

Els productes Deliplus s'adapten a les característiques de cada cabell i podem trobar, entre altres, els següents: la coloració permanent amb amoníac o coloració permanent 0% amoníac. I tu, has provat algun d'aquests articles de Mercadona?