Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

El producte de Lidl que no costa ni 2 euros i és el millor segons l'OCU

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha publicat un llistat amb els millors articles de neteja i un producte de Lidl ha guanyat el primer lloc

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
El producte de Lidl que no costa ni 2 euros i és el millor segons l'OCU | LIDL

Lidl ha tornat a triomfar. L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha col·locat en primera posició un dels netejadors de bany de la cadena de supermercats alemanya. Des de l'OCU s'informa sobre els beneficis i desavantatges dels diferents articles que es troben al mercat. I cada vegada són més les persones que es basen en els criteris de l'organització per fer les seves compres.

Això es deu, entre altres coses, al fet que l'organització fa les seves valoracions sense basar-se en la marca o el preu del producte, sinó en les característiques i l'eficàcia. Així doncs, l'OCU ha publicat una llista amb els millors productes de neteja per al bany, i un dels articles de Lidl s'ha posicionat en primer lloc.

W5 Esprai Anticalç, el millor producte de neteja

El W5 Esprai Anticalç, un producte de 750 ml que forma part de la línia W5 de Lidl i que es troba a la venda per només 1,49 euros, ha estat el producte més ben valorat. Amb 76 punts sobre 100, l'OCU considera aquest esprai com el millor per a la neteja general del bany o de la cuina.

La línia W5 de Lidl ha triomfat per la seva relació qualitat-preu, tant és així que a la botiga online de Lidl només està disponible un dels productes. «Prepara't perquè la teva casa estigui sempre lluent, i amb un fresc aroma que t'encantarà. Fins i tot quan hi ha taques difícils de treure», diu la descripció que fan a la pàgina web de Lidl sobre aquesta línia de neteja.

«Aconseguiràs una desinfecció i una neteja insuperables. Trobaràs l'article més adequat per a la neteja general del bany o de la cuina: netejavidres, detergent líquid o pastilles pel rentaplats o la rentadora, esprais, tovalloletes humides... I per descomptat, amb la millor qualitat-preu del mercat», afegeixen. 

El W5 Esprai Anticalç no és l'únic producte de la línia que ha aconseguit l'èxit. L'octubre de 2018, una organització independent va premiar les pastilles per a rentaplats per la seva eficàcia, els resultats i l'acabat amb brillantor.

Anticalç W5 de Lidl
Anticalç W5 de Lidl, el millor producte per netejar el bany segons l'OCU | Lidl


Seventh Generation i KH-7 completen el pòdium

En segona posició, trobem l'esprai de bany Free & Clear de Seventh Generation, un producte fabricat amb un 96% d'ingredients d'origen vegetal que redueixen eficaçment la calç deixant un toc de frescor. Es tracta d'un producte que, a diferència del de Lidl, compta amb l'etiqueta ecològica de la Unió Europea per estar envasat en una ampolla de plàstic 100% reciclat, no haver testat en animals i, per tant, per no afegir cap ingredient d'origen animal.

El Seventh Generation ha rebut una puntuació de 72 sobre 100. Tot i que tan sols es troba 4 punts per sota del producte de Lidl, el seu preu és superior: mentre que el W5 costa 1,99 € per litre, aquest té un valor de 6,16 € per litre (2,99 € cada envàs).

El tercer lloc del podi de l'OCU, amb una puntuació de 66 sobre 100, l'ocupa una marca de productes de neteja molt reconeguda: el netejador anticalç de KH-7.

Segons la pàgina web de KH-7, «és un producte realment eficaç per netejar en profunditat i gairebé sense esforç les taques més incrustades. Una manera senzilla d'aconseguir una higiene completa, a més d'estalviar temps en les tasques de neteja de la llar», i el descriuen «com un dels millors productes del moment».

Tot i que el netejador anticalç de KH-7 es posiciona en el tercer lloc, té un preu més assequible que el Seventh Generation, amb un preu de 2,83 € (4,19 € per litre).