Primer pla d'un carret de Mercadona ple d'aliments

Mercadona arrasa amb un producte per a la llar d'1,65 €: més de 19.700 unitats cada dia

Les espelmes perfumades de Mercadona causen sensació

Mercadona està tenint molt d'èxit amb les espelmes perfumades de la marca Bosque Verde. Com ja sabeu, la cadena de supermercats valenciana no només ens ho posa fàcil amb els productes d'alimentació.

També triomfa amb els articles de cosmètica, de la marca Deliplus, i per a la llar, de Bosque Verde. I és que ofereix articles de qualitat a preus molt assequibles.

Aquesta vegada, la companyia ha tret unes espelmes perfumades que estan sent tot un èxit de vendes… I amb raó!

N'hi ha de diferents olors (vainilla, fruits del bosc, talc i txai) i són perfectes per a col·locar a qualsevol lloc de la casa. A continuació, t'ho expliquem tot sobre aquestes espelmes.

Les espelmes perfumades que arrasen a Mercadona

Al catàleg de la cadena valenciana trobareu aquestes espelmes perfumades, que ja estan causant furor. Venen en un got de vidre i tenen una fragància de llarga durada.

Aquest article és perfecte per a crear ambient a qualsevol habitació, però també per a perfumar la casa en general. Es poden fer servir, per exemple, com a centre de taula o, fins i tot, per a decorar.

Com us dèiem, aquestes espelmes estan disponibles en quatre aromes diferents. Així doncs, pots triar el que més t'agradi.

D'una banda, tenim l'espelma amb olor de vainilla, perfecta per a les persones a qui els encanti el dolç. L'espelma de fruits del bosc, per la seva banda, és ideal per a aquells a qui els agradin les aromes afruitades.

Una altra opció és l'espelma amb aroma de talc, ideal per als amants de les olors florals.

I, si el que vols és una aroma diferent i especial, Mercadona també té a la venda l'espelma de txai.

Totes tenen una durada d'aproximadament trenta hores i valen 1,65 euros la unitat,

Les espelmes perfumades de Mercadona han enamorat els clients, cosa que es veu reflectida en les vendes. I és que la cadena de supermercats en ven més de 19.700 unitats al dia. Les fabrica el proveïdor totaler Francisco Aragón a les instal·lacions que té a Molina de Segura, a Múrcia.

Per a fer-les servir, només has d'obrir l'estoig, treure l'espelma i col·locar-la en algun lloc que sigui resistent a la calor. És molt important poar-la lluny de qualsevol material combustible o d'un lloc on hi hagi corrent d'aire. Un cop oberta i col·locada, es col·loca la metxa en posició vertical i s'encén amb un encenedor o un misto.

La companyia també explica que el got de vidre es pot reutilitzar. Quan s'hagi acabat l'espelma, pots omplir el got amb aigua calenta i sabó líquid per a netejar-lo. Quan hagin passat uns minuts, retira les restes de cera amb una esponja.

Un altre producte per a donar ambient a casa teva: les varetes difusores

Mercadona no només té espelmes aromàtiques, sinó que també té altres articles que van molt bé perquè casa teva faci bona olor. Uns dels més populars són les varetes difusores, que són perfectes per a perfumar la casa amb una olor fresca i agradable.

N'hi ha de diferents olors. D'una banda, hi ha varetes que fan olor de gessamí. També en trobaràs de gerds i de bambú, que té notes olfactives cítriques i de te verd.

I finalment, les que tenen fragància de fruita tropical, que fan olor de pinya i de gardènia de Tahití.

Aquestes varetes ambientadores són ideals, ja que fan molt bona olor i, a més, tenen un disseny molt elegant que és perfecte per a qualsevol part de la casa. Cada unitat val 2,20 euros.

 

Com veieu, Mercadona és tot un expert en oferir-nos les millors opcions per a omplir casa nostra de bones olors.