Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cartell Mercadona

Mercadona llença una primaveral col·lecció de maquillatge que arrasa a les botigues

La col·lecció 'Magnolia' compta amb diferents productes per crear diferents 'looks'

Aquest dilluns, Mercadona ha volgut sorprendre les seves clientes estrenant una nova col·lecció de maquillatge a la secció de perfumeria. Aquest tipus d'esdeveniments solen tenir un gran ressò a les xarxes socials, motiu pel qual no és estrany que ja hi hagi hagut preguntes sobre la seva disponibilitat. I la veritat, ja pot ser adquirida als supermercats.

Als perfils de la cadena de supermercats valenciana també s'ha pogut llegir com algunes clientes es lamentaven que al seu supermercat ja havia volat. I és que ja se sap que aquest tipus de col·leccions solen ser un èxit. Per això, si no t'afanyes a aconseguir-la, és possible que no ho facis mai, ja que no sempre es reposa per ser limitada.

'Magnolia', així es diu la nova col·lecció pensada per a la primavera que començarà d'aquí a unes setmanes. Està inspirada en les flors i, com indica Mercadona, proposa una celebració de la vida. Està composta per un total de sis productes, cadascun basats en un tipus de flor diferent i en la seva simbologia per transmetre un missatge concret.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La filosofia amb què ha estat creada aquesta col·lecció, també es veu reflectida al 'packaging', ja que cadascun dels productes que la formen venen en un envàs de polipell que està decorat amb diferents motius florals.

Paleta de 9 ombres d'ulls

Per començar a explicar què inclou aquesta col·lecció, tenim la paleta d'ombres d'ulls 'Magnolia'. I rep aquest nom pel que representa aquesta flor. Mercadona ho ha escollit perquè considera que els diferents tons que la formen estan relacionats amb la bellesa, la feminitat, l'amistat, la felicitat i l'amor. A més, pots adquirir-la per 8,50 euros

En total són 9 els tons que s'inclouen en aquesta paleta que ve coberta per un envàs floral fúcsia. Les diferents ombres tenen acabats tant en brillant com en mat, cosa que fa que guanyi en versatilitat. Aquest aspecte es confirma si ens fixem en la varietat cromàtica, que va des dels tons terra fins als blavosos i grisencs.

Imatge de la paleta d'ombres d'ull de la col·lecció 'Magnolia' de Mercadona
Són perfectes pels 'looks' més nocturns i festius | Getty Images

La seva versatilitat s'explica gràcies al nombre de 'looks' que pots aconseguir amb els tons que porta. Això fa possible que sigui possible fer-la servir per a qualsevol moment del dia. Per exemple, per a un maquillatge diari i fresc, pots optar amb els tons més clars que són perfectes per aconseguir un efecte natural alhora que realces la teva mirada.

D'altra banda, hi ha els tons més foscos i els que aporten més força al teu maquillatge. Aquests són perfectes per als 'looks' més nocturns i festius. Això sí, combina'ls tenint en compte el color dels teus ulls perquè aquests adquireixin un especial protagonisme.

4 labials extrafins amb acabat semimat

Mercadona no s'ha volgut oblidar dels labials en aquesta col·lecció, puix que són una part molt important de la secció de perfumeria. Molts tenen un gran èxit i alguns que van formar part d'una col·lecció temporal han passat a formar part del lineal fix pel seu reclam.

En aquesta ocasió són quatre els tons que s'han tret al mercat. Aquests destaquen per ser extrafins i comptar amb una tapa de polipell, també amb estampat floral. Pel que fa al resultat final, són labials semimats que t'ajudaran a realçar els teus llavis amb un toc vellutat. Tots tenen un preu de 5 euros.

Imatge dels diferents labials de la col·lecció 'Magnolia' de Mercadona
El vermell de les peònies protagonitza la tercera opció, 'Peony', que simbolitza la riquesa, la prosperitat, l'honor, el respecte i la passió | Getty Images

Referent a la seva composició, no has de tenir gens de por que ressequin els teus llavis, ja que compta amb una barreja d'ingredients nutritius. Això ajuda a la seva aplicació, ja que es fon amb facilitat, pigmenta ràpidament i és fàcil de treballar.

El primer to, 'Lily', és rosat. Està basat en els lliris, per la qual cosa simbolitza l'energia, la creativitat, l'ànim i el positivisme. En segon lloc, tenim el to marró, 'Lotus', inspirat en la flor de lotus que s'associa a la puresa del cos i de l'ànima.

El vermell de les peònies protagonitza la tercera opció, 'Peony,' que simbolitza la riquesa, la prosperitat, l'honor, el respecte i la passió. Un color menys intens és el 'Poppy', en aquest cas basat en la flor de la rosella com a símbol d'esperança.

Un labial brillant que aporta molta naturalitat

Per acabar aquesta col·lecció tan floral ens trobem amb un pintallavis brillant que serà perfecte per a aquells maquillatges que busquin aconseguir naturalitat. En aquest cas, tenen el mateix preu que els labials, és a dir, costen 5 euros.

Imatge del pintallavis brillant de la col·lecció 'Magnolia' de Mercadona
Rep aquesta denominació perquè representa la innocència, la puresa i els nous inicis | Getty Images

Com la resta de la col·lecció, aquest cosmètic també compta amb un nom relacionat amb el món de les flors. En aquest cas, es diu 'Daisy', que vol dir margarida en anglès. Rep aquesta denominació perquè representa la innocència, la puresa i els nous inicis.

Es tracta d'un labial brillant emol·lient per a un gran resultat. A més a més, no et preocupis per la textura que deixi als teus llavis, perquè serà suau i en cap moment tindràs la sensació que els tens enganxosos. Al contrari, s'hi fondrà.