Mercadona torna arrasar amb un novedós producte que els clients reclamàven

Es tracta d'un article que molts estàvem esperant

Façana d'un supermercat Mercadona
La companyia valenciana té molt en compte l'opinió dels seus clients | Cedida

Mercadona torna a triomfar amb un dels seus productes. La companyia valenciana utilitza un sistema d'innovació que es basa a escoltar les opinions dels seus clients i així llançar els productes que necessiten. Això ja ha passat en diverses ocasions amb productes que s'han acabat convertint en èxits de vendes i, ara, ha tornat a passar.


I és que està arrasant amb el seu nou desinfectant per a teixits per a la rentadora. Segons explica la companyia valenciana en un comunicat, aquest producte va néixer «després d'escoltar les necessitats dels seus caps (clients)», i ven més de 16.000 litres diaris.

El Desinfectant per Teixits Bosc Verd és ideal per a la situació que estem travessant, on la desinfecció i la neteja són peces fonamentals en el nostre dia a dia. Aquest producte de Mercadona es caracteritza perquè no té lleixiu, elimina bacteris i males olors, i té una aroma d'allò més agradable.

Segons explica Mercadona, es van realitzar «més de 40 proves» a les cases dels 'caps' (clients), així com al Centre de Coinnovació Rentat de Roba que es troba a Bormujos (Sevilla), per tal de poder «desenvolupar-lo d'acord amb les necessitats del client».

L'empresa que s'encarrega de fabricar aquest producte és SPB, que és Proveïdor Totaler de Mercadona, i té el seu centre a Xest (València). Aquest Desinfectant per Teixits Bosc Verd es ven en format de dos litres i es pot trobar juntament amb els detergents i suavitzants per la roba.

Mercadona, a més de comunicar el gran èxit de vendes d'aquest producte, també ha explicat com s'ha de fer servir. I et preguntaràs, què té aquest producte que no m'ofereixi una rentada normal? Doncs aquestes són les seves característiques:

  • Podràs desinfectar la roba sense haver de posar rentadores a temperatures altes.
  • Elimina els bacteris i les males olors.
  • Té bona olor.
  • Serveix tant per a roba de color com per a roba blanca.
  • Es pot utilitzar en qualsevol classe de roba i teixit.
  • No conté lleixiu.

Com fer servir el Desinfectant per a teixits

Segons explica Mercadona, «només cal afegir tres taps a la caixa del suavitzant». Aquest líquid es pot utilitzar sol, o també barrejat amb el suavitzant que acostumes a utilitzar.

  1. Posa el detergent en la caixa de la rentadora.
  2. Afegeix 3 taps de líquid desinfectant tèxtil al caixetí del suavitzant.
  3. Posa en marxa la rentadora amb el cicle de rentada que soles utilitzar.

A més, si vols que els teus objectes i les superfícies de casa teva també estiguin desinfectades, Mercadona compta amb el 70% d'alcohol de neteja, que serveix per a desinfectar soles de sabates, claus, mòbils, productes de compra, etc.

Amb aquests articles de Mercadona, no tindràs excusa a l'hora de desinfectar tots els racons de casa teva. I tu, els has provat ja?


Comentaris

envia el comentari