Façana d'un supermercat Mercadona

Mercadona torna a arrasar amb un novedós producte que els clients reclamaven

Es tracta d'un article que molts estàvem esperant

Mercadona torna a triomfar amb un dels seus productes. La companyia valenciana utilitza un sistema d'innovació que es basa a escoltar les opinions dels seus clients i així llançar els productes que necessiten. Això ja ha passat en diverses ocasions amb productes que s'han acabat convertint en èxits de vendes i, ara, ha tornat a passar.


I és que està arrasant amb el seu nou desinfectant per a teixits per a la rentadora. Segons explica la companyia valenciana en un comunicat, aquest producte va néixer «després d'escoltar les necessitats dels seus caps (clients)», i ven més de 16.000 litres diaris.

El Desinfectant per Teixits Bosc Verd és ideal per a la situació que estem travessant, on la desinfecció i la neteja són peces fonamentals en el nostre dia a dia. Aquest producte de Mercadona es caracteritza perquè no té lleixiu, elimina bacteris i males olors, i té una aroma d'allò més agradable.

Segons explica Mercadona, es van realitzar «més de 40 proves» a les cases dels 'caps' (clients), així com al Centre de Coinnovació Rentat de Roba que es troba a Bormujos (Sevilla), per tal de poder «desenvolupar-lo d'acord amb les necessitats del client».

L'empresa que s'encarrega de fabricar aquest producte és SPB, que és Proveïdor Totaler de Mercadona, i té el seu centre a Xest (València). Aquest Desinfectant per Teixits Bosc Verd es ven en format de dos litres i es pot trobar juntament amb els detergents i suavitzants per la roba.

Mercadona, a més de comunicar el gran èxit de vendes d'aquest producte, també ha explicat com s'ha de fer servir. I et preguntaràs, què té aquest producte que no m'ofereixi una rentada normal? Doncs aquestes són les seves característiques:

  • Podràs desinfectar la roba sense haver de posar rentadores a temperatures altes.
  • Elimina els bacteris i les males olors.
  • Té bona olor.
  • Serveix tant per a roba de color com per a roba blanca.
  • Es pot utilitzar en qualsevol classe de roba i teixit.
  • No conté lleixiu.

Com fer servir el Desinfectant per a teixits

Segons explica Mercadona, «només cal afegir tres taps a la caixa del suavitzant». Aquest líquid es pot utilitzar sol, o també barrejat amb el suavitzant que acostumes a utilitzar.

  1. Posa el detergent en la caixa de la rentadora.
  2. Afegeix 3 taps de líquid desinfectant tèxtil al caixetí del suavitzant.
  3. Posa en marxa la rentadora amb el cicle de rentada que soles utilitzar.

A més, si vols que els teus objectes i les superfícies de casa teva també estiguin desinfectades, Mercadona compta amb el 70% d'alcohol de neteja, que serveix per a desinfectar soles de sabates, claus, mòbils, productes de compra, etc.

Amb aquests articles de Mercadona, no tindràs excusa a l'hora de desinfectar tots els racons de casa teva. I tu, els has provat ja?