Façana i pàrquing d'un Mercadona

Els productes que han arrasat als súpers de Mercadona durant el confinament

Des de la companyia asseguren que s'han venut un 45% més durant els mesos de quarantena

La quarantena en què Espanya fa gairebé dos mesos que viu ha canviat moltes coses, especialment al dia a dia de la població, i entre elles hi ha els seus hàbits de consum. 

Així va quedar demostrat quan el primer producte que va esgotar-se als supermercats va ser el paper higiènic, però amb el temps, la cistella de la compra va anar variant i hem anat veient com, de mica en mica, s'esgotaven també productes com el llevat o el tint per al cabell, al mateix temps que es disparaven les vendes de cervesa, xocolata, snacks i fruits secs.

Mercadona també ha sigut testimoni de tots aquests canvis i ha anat informat sobre com ha afectat la quarantena als seus consumidors. Aquest dilluns, de 4 de maig, la companyia ha informat d'uns altres dels productes que més han pujat en vendes durant aquests dos mesos: Les olives i els confitats.

El client es fa el 'pica-pica' a casa

Concretament, la venda d'aquests productes ha augmentat un 45% en les últimes setmanes, ja que amb els bars i restaurants tancats, el client —el cap, per a Mercadona— ha de fer el vermut a casa.

Així, l'empresa valenciana té un catàleg de més de 100 referències diferents d'olives i confitats que estan disponibles a totes les seves botigues, tot i que alguns d'aquests productes varien entre botigues i zones, ajustant l'oferta al producte més demandat a cada territori. 

D'entre les olives més venudes, Mercadona destaca la venda de les 'Chupadedos', d'Aceitunas Guadalquivir a Andalusia. Segons fonts de la companyia, s'han venut unes 8.000 unitats d'aquest producte cada dia a Espanya, gràcies en part al seu tipus d'envàs, un pot reutilitzable, i al color verd natural que les caracteritza. 

Cal recordar que les olives són considerades un superaliment, i per tant, són un 'snack' perfecte per aquests dies de tancament que, lentament, es van relaxant. 

Pel que fa als confitats, són aliments rics en proteïnes i baixos en greixos, una qualitat ideal per aquests dos mesos en els quals la població no ha pogut sortir de casa a fer esport i molta gent estava preocupada per mantenir la figura a base de dietes.