Logo whatsapp
Imatge de Mercadona

Mercadona busca més de 1.000 treballadors a Catalunya: sous de 1.500 euros

La companyia de supermercats Mercadona ha anunciat la contractació de 1.240 persones per a la campanya d'estiu a Catalunya

La companyia de supermercats Mercadona ha anunciat aquest dijous la contractació de 1.240 persones per a la campanya d'estiu a Catalunya, que s'iniciarà aquest mes i s'allargarà fins a finals de setembre. Els treballadors reforçaran el servei a 250 botigues i blocs logístics coincidint amb l'arribada dels turistes i amb les vacances del personal.

En un comunicat, la companyia de supermercats valenciana ha explicat que l'objectiu «és reforçar la plantilla durant aquest període, època que coincideix amb l'arribada de turistes i amb les vacances de la resta de personal». D'aquesta manera, tothom qui estigui interessat, pot inscriure's a l'oferta de treball. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Contractació a Catalunya

Per territoris, mig miler de les contractacions seran a les comarques de Barcelona, 400 per a les comarques tarragonines, 300 per a les comarques de Girona i 40 a la demarcació de Lleida. La companyia ha penjat les ofertes al seu web i informa que no cal experiència prèvia i que la retribució inicial serà de 1.507 euros bruts al mes.

«Per a Mercadona, totes les persones que formen part de la seva plantilla són un actiu molt valuós, per això el nostre objectiu és aconseguir un equip altament compromès, que comparteixi la nostra passió per l'excel·lència en el servei i la màxima satisfacció dels seus clients. Valorem el treball en equip, el dinamisme i el pensament crític», descriuen. 

Imatge d'un Mercadona
Mercadona busca treballadors per la campanya d'estiu. | ACN

Mercadona baixa el preu de 500 productes

Mercadona ha abaixat el preu de 500 productes de consum diari fins a finals d'any, segons ha anunciat la cadena en un comunicat. La baixada s'ha aplicat tant a l'alimentació -conserves, làctics, fruits secs i olis-, productes de la neteja i manteniment de la llar i la secció de perfumeria, entre altres.

Els productes amb rebaixa estan degudament identificats. En el cas dels aliments frescos, el supermercat ha assegurat que «aprofitarà» les oportunitats del mercat per ajustar els preus. Mercadona calcula que amb aquesta mesura els clients estalviaran fins a 150 euros durant el 2023 en la cistella de la compra.

L'empresa que presideix Juan Roig assegura que «lentament» estan baixant els costos que ha d'afrontar. Una bona notícia per a tots els clients habituals de la cadena de supermercats a causa de l'augment generalitzat dels preus.