Façana d'un establiment Mercadona

Mercadona té la colònia que fa servir la reina Letícia i val només 8 euros

Si vols desprendre l'olor d'una autèntica reina pagant poc, a Mercadona tens la solució

Imagina tenir la possibilitat de fer la mateixa olor que una autèntica reina i, en aquest cas, en el sentit literal de la paraula. Doncs de la mà de Mercadona, pots convertir aquesta fantasia en realitat. La coneguda cadena de supermercats compta amb una autèntica gemma secreta a la seva secció dedicada a la cosmètica, salut, bellesa...

Parlem d'un dels seus perfums estrella. Sembla que diverses consumidores han notat la similitud de la seva aroma amb la d'una coneguda fragància. A més, no pas una fragància qualsevol, sinó la fragància que utilitza la mateixa reina d'Espanya.

Fer la mateixa olor que una reina, en el sentit literal, és possible

Gràcies a Mercadona, podràs presumir de compartir «gairebé» perfum amb la reina Letícia. Per això, només t'hauràs de fer amb un exemplar del seu perfum Complicity Woman, una de les incorporacions més recents al seu catàleg de perfumeria.

Amb un preu molt econòmic, ja que costa 8 €, desprendràs la mateixa olor d'una «royal», però sense gastar com ella. Això es deu a la seva similitud amb un perfum de Loewe, el conegut com Aire. El preu d'aquest últim gira al voltant dels 80 €, per això t'estalviaràs una gran quantitat de diners optant per la versió del supermercat.

Foto perfum Complicity Woman
Complicity Woman (Mercadona) | ESPAÑA Diario

Però el més sorprenent del de Mercadona no és el preu adaptat a qualsevol butxaca, sinó la similitud que comparteix l'aroma dels dos perfums. Tal com declaren les usuàries, a Complicity Woman percebem totes les notes característiques del de Loewe.

Entre elles, la barreja única entre tons florals, cítrics i de resines. Els tocs més destacables són els de llimona o d'iris Així mateix, és impossible ignorar l'exquisida aroma tan semblant a una barreja mestra d'ambre i sàndal, entre d'altres.

A més, aquest tipus de perfum és ideal per portar-lo a qualsevol moment de l'any. Tant se val si fa fred o fa calor, ja que la fragància s'adapta molt bé a tots els entorns.

I si et preocupa la seva durabilitat a la pell, pots estar tranquil·la. Com que és una fragància tan duradora i fresca, podràs notar-la durant diverses hores. Això sí, en el cas que deixis de percebre la seva aroma, pensa que fer-la servir no et farà tant de mal, en ser més econòmica que la de Loewe.

Fragàncies de Mercadona amb la mateixa olor que perfums de luxe

Si en el pitjor dels casos consideres que aquest perfum no és el teu, tenim bones notícies per a tu. A la secció de perfumeria de Mercadona en trobaràs moltes que segurament sí que t'agradaran.

Com es diu popularment: «El perfum és la nostra carta de presentació», així que l'ideal és no només escollir un perfum que ens agradi, sinó un que permeti reflectir tota la nostra essència.

Dit això, el problema de la majoria de perfums és que solen ser cars i poc accessibles per a la classe mitjana. Tot i això, la cadena de supermercats valenciana té algunes alternatives, igual d'interessants, però que impliquen un menor esforç econòmic.

Un dels seus perfums més famosos és el Verissime Bright for Her, el protagonista de nombrosos vídeos a les xarxes. I la raó és simple: és poc costós i imita a la perfecció l'olor de perfums de marques de luxes. Així que si encara dubtes sobre l'anterior, potser trobes el que tant busques en aquest últim perfum.

Encara que, com és lògic, Mercadona compta amb molts més perfums que els exposats en aquest article, així que pots anar provant al teu gust. A més, si ets més de colònia que de perfum, també hi podràs trobar una varietat molt interessant de colònies.