Entrada de la botiga d'un Mercadona

Les colònies de menys de 5 euros de Mercadona que fan més bona olor que les de 100

Si vols una colònia econòmica i amb l'essència de les més luxoses, a Mercadona pots trobar les millors opcions

Voler fer bona olor és un desig d'allò més natural, però no sempre ens surt a un preu econòmic i s'acaba convertint en tot un luxe. Per això, Mercadona compta al seu catàleg amb una gran quantitat d'alternatives molt assequibles per a la butxaca mitjana.

La majoria tenen una fragància molt envejable, cosa que es reflecteix en la fidelitat que desperta entre les seves compradores. Sí, ja que, segons sembla, la majoria tenen un nombre sorprenentment alt d'adeptes.

Llista de les colònies més populars de Mercadona

A continuació, recollim una llista amb les colònies més aclamades pels usuaris de Mercadona i que, a més a més, estan a molt bon preu.

1. 'Fragancia Manzana Monogotas'

Si t'agraden les aromes afruitades, a Mercadona trobaràs un tresor. Amb olor de poma, aquest botet de 70 ml està triomfant entre les consumidores. I la raó és ben senzilla: una fragància molt envejable per un preu econòmic.

Imatge de la colònia 'Fragancia Manzana Monogotas' de Mercadona
No dubtis en aconseguir un exemplar d'aquesta colònia | Catalunya Diari

Per tan sols 3,25 €, podràs trobar-la a qualsevol de les més de 1.600 botigues que té Mercadona a Espanya. A més, la mateixa gamma compta amb altres aromes com la de vainilla, mora, coco o pera. Per tant, podràs escollir entre una gran varietat la que més t'agradi.

2. 'Rosa Nude'

Si busques un perfum amb olor de net, però que, a més a més, s'adapti a qualsevol situació, aquest és el 'Rose Nude' de Mercadona. És molt semblant a alguns de cars, que fins i tot hi percebràs l'aroma de les roses i les peònies, tan característica de grans marques. Amb només un toquet del seu flascó, podràs percebre els subtils tocs de sabó i ambre, essencials per endolcir la teva presència.

Imatge de la colònia Rosa Nude de Mercadona
Si vols fer olor de net, 'Rosa Nude' és la millor opció | Catalunya Diari

Mentre els de luxe poden arribar a costes 100 €, aproximadament, podràs disposar del de Mercadona per tan sols 8 €. És a dir, estaràs pagant molt menys per un perfum que s'assembla a la perfecció als perfums més lloats del mercat.

3. 'Chanson d'Eau'

El problema d'algunes colònies és que, malgrat la seva bona olor, no acaben d'encaixar amb nosaltres. No obstant això, mai passa amb la colònia 'Chanson d'Eau'. Gràcies als tocs primaverals de l'alfàbrega, la mandarina i l'espígol, aporta una sensació molt fresca.

Imatge de la colònia Chanson d'Eau de Mercadona
Gaudeix dels tons primaverals d'aquesta colònia | Catalunya Diari

I no només això, sinó que també podràs percebre l'exquisida fragància del cardamom o el sàndal, ideals per deixar una bona impressió allà on vagis. Segons algunes consumidores, la 'Chanson d'Eau 'recorda més d'una colònia de luxe. Per 7,95 € podràs adquirir una ampolla de 200 ml.

4. 'Magic Chic'

Si alguna cosa és difícil ignorar, això és la popularitat d'aquesta fragància tan fresca de Mercadona. Amb una sola ullada a la secció de perfumeria, podràs comprovar que sol ser una de les primeres a esgotar-se. Un fet poc sorprenent si tenim en compte els tocs marins i dolços de la fragància.

Imatge de la colònia Magic Chic de Mercadona
La colònia 'Magic Chic' és de les preferides entre les usuàries | Catalunya Diari

La seva aroma, amb base de notes florals com la bergamota, la rosa o el sàndal, és perfecta per a qualsevol moment del dia. A més a més, és una de les colònies més econòmiques de tot Mercadona: un flascó val 2,35 €.

5. 'Ikkiru'

Mercadona ofereix aquesta colònia tant per a home com per a dona. 'Ikkiru' és el clar exemple de com una barreja de notes florals, fruiters i aquàtiques es pot tornar indispensable per a qualsevol.

Imatge de la colònia Ikkiru de Mercadona
Podràs gaudir de la versió masculina i femenina | Catalunya Diari

Pocs es poden resistir als tons enfustats i ambarades de la colònia, per això triomfa en qualsevol moment de l'any. Per un total de 8 €, podràs presumir d'estar portant la fragància del moment.

6. '9.60 Sport Water Pure'

Possiblement, aquesta sigui una de les colònies més conegudes de Mercadona. Amb un aspecte molt cridaner, segurament t'has fixat en el flascó de color turquesa. I no importa què hagis de fer, és l'opció perfecta per a qualsevol moment del dia.

Imatge de la colònia 9.60 Sport Water Pure de Mercadona
És igual el moment del dia, sempre faràs bona olor amb aquesta colònia | Catalunya Diari

La seva llarga permanència a la secció de perfumeria és natural, ja que moltes persones es resisteixen a deixar d'utilitzar-la. Un cop la proves, ràpidament perceps l'aroma inconfusible dels tocs cítrics al costat de les aromes afruitades i florals. Si t'apassiona la seva olor, t'interessarà saber que Mercadona també té un desodorant amb la mateixa olor. El preu de la colònia és de 3,90 €.

7. 'Vuela'

Si busques una colònia amb olor de fruites, però en què destaquin els tons cítrics, 'Vuela' de Mercadona és la millor opció. Amb un flascó molt chic, és una de les preferides de Mercadona.

Imatge de la colònia Vuela de Mercadona
Podràs presumir de la seva bona olor durant hores | Catalunya Diari

El que és destacable d'aquesta colònia no és només la seva aroma, sinó la quantitat d'hores que dura impregnada a la pell. Gràcies al resultat de barrejar llimona de Sicília, poma Granny Smith i jacints, podràs endolcir la teva presència. Així que, podràs adquirir-la per només 3,80 € la unitat.

8. 'Como Tú'

La veritat és que la gamma 'Como Tú' té una gran varietat de colònies a Mercadona. No obstant això, una de les que més brilla és la 'Como Tú Fantasía'. La seva popularitat es basa en la concentració de gessamí que conté, la qual barrejada amb els tons cítrics de la llimona, és una de les colònies amb millor fragància del mercat.

Imatge de la colònia Como Tú de Mercadona
És la millor opció per les amants del gessamí | Catalunya Diari

A Mercadona la trobaràs per 7 €, un preu molt econòmic per a qualsevol butxaca. Encara que si no us convenç, sempre podreu optar per donar una oportunitat a les altres colònies de la mateixa gamma.

9. 'Melodía'

Possiblement és una de les més adquirides de Mercadona gràcies a la frescor que aporta. Per a algunes usuàries és totalment impensable sortir de casa sense uns toquets de 'Melodía', ja que les seves notes de fruita auguren fortuna.

Imatge de la colònia Melodía de Mercadona
És impossible no adonar-se de la bona olor dels seus tons fruitals | Catalunya Diari

Amb una olor molt semblant a colònies de luxe, és una bona opció per a qualsevol sortida nocturna. Podràs fer-te amb el flascó de 100 ml per tan sols 3,80 €. Per tant, no t'ho pensis més i ves a buscar-la, perquè no te'n penediràs.