Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista del nou model de botigues Mercadona

El nou cosmètic de Mercadona que promet causar furor per 3,20 €

Mercadona ha llançat una boira ideal per hidratar la teva pell

Mercadona ha llançat un nou cosmètic que ja està arrasant en vendes. La veritat és que la cadena de supermercats valenciana treu novetats freqüentment amb la finalitat d'augmentar el seu catàleg. Per això, en els seus establiments, podràs trobar una àmplia gamma de productes sota el nom de la seva marca blanca.

Ara, és un cosmètic de Mercadona el producte que està en boca de tothom. L'estratègia de l'empresa consisteix a treure al mercat articles que satisfan les necessitats dels seus clients i superen les expectatives de tots. La seva relació entre baixos preus i alta qualitat fan que 'Deliplus', 'Bosque Verde' i 'Hacendado' siguin tot un èxit.

El triomf de Mercadona es deu a l'esforç de la companyia per analitzar el mercat i la demanda del públic. D'aquesta manera, aconsegueixen encertar en totes les seves novetats i fidelitzar els seus consumidors. És més, la confiança que els espanyols posen en aquest supermercat és total.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Fa poc, us parlàvem de la beguda de coco que estava arrasant en totes les seves neveres. A més, us revelàvem l'èxit de la lasanya de Mercadona que és una delícia per a qualsevol paladar. Tant és que parlem d'alimentació, de productes de neteja o d'algun cosmètic, aquesta marca sempre aconsegueix l'èxit esperat.

Mercadona té el cosmètic hidratant que necessites

En aquesta notícia, us parlarem del nou producte de bellesa que segur triomfarà aquesta temporada. Es tracta d'una boira facial amb aigua de roses que hidrata i és apta per a tota mena de pells. Així doncs, un invent ideal per a qualsevol època de l'any.

Per exemple, a l'estiu, la pell queda castigada pels raigs solars, el clor de la piscina i la sal de l'aigua de la mar. De la mateixa manera, a l'hivern, el fred, les baixes temperatures i el vent sec provoquen esquerdes i sequedat a la pell. Per això aquest producte deixa la pell sucosa, elàstica i hidratada gràcies a la seva fórmula a base de glicerina.

A més, aquest cosmètic es pot usar amb el maquillatge, per aportar un toc refrescant. És un cosmètic que permet hidratar la pell de la cara i aportar-li una agradable olor de roses. Alhora, pot utilitzar-se fins i tot en els rostres més sensibles.

Aquest producte conté aigua de roses, un ingredient que ajuda a potenciar la hidratació de la pell i té acció antioxidant. Per tant, és una boira molt completa i aporta grans beneficis,

A més, és molt senzill aplicar aquest producte. Únicament consisteix a polvoritzar la boira a la cara amb els ulls tancats, a una distància de 20 centímetres. No cal agitar el producte abans d'usar-lo, però és important que no caigui en els ulls perquè pot irritar i provocar coïssor.

Es pot utilitzar tantes vegades com vulguis, abans o després del maquillatge. El preu d'aquest cosmètic és de 3,20 € i la quantitat que ve en el pot són 100 mil·lilitres.

La boira amb aigua de roses que arrasa a Mercadona ajuda a refrescar, calmar i rejovenir la cara en qüestió de segons. L'aigua de roses, un clàssic tradicional en qualsevol cosmètic hidratant, segueix reinventant-se. Per aquest motiu, opcions com aquesta que acaben de sortir al mercat són molt lleugeres, refresquen moltíssim i són aptes per a tot tipus de pells.

El seu extracte d'aigua de roses té les mateixes propietats que l'oli essencial, però amb una concentració més lleugera. La seva aplicació diària ens regenera, calma, relaxa, desinflama, neta, descongestiona i rejoveneix. A més, gràcies a la seva grandària ofereix la possibilitat de portar-lo sempre a la nostra bossa.

Aquesta boira és una novetat i un èxit en vendes. Un producte que val menys de quatre euros i el seu format polvoritzador fa que sigui un cosmètic còmode per portar-lo en el necesser. A més, sense comptar que el producte s'aplica de manera uniforme i efectiva gràcies a les seves fórmules aquoses.