Mercadona posa a la venda un nou producte per a la pell que arrasarà aquesta tardor

Es tracta d'una crema que ens ajudarà a reparar i hidratar la nostra pell després de l'estiu

Façana exterior d'un establiment de Mercadona
Mercadona posa a la venda un nou producte per a la pell que arrasarà aquesta tardor | CatalunyaDiari

Mercadona ha estrenat una crema ideal per lluir una pell brillant, hidratada i rejovenida, especialment ara que s'apropa el final de l'estiu i que la nostra pell està més castigada per la constant exposició als raigs solars, la calor i la sequedat de l'ambient.

Per aquest motiu, la cadena de supermercats valenciana ha posat a la venda una crema amb una hidratació profunda que ens ajudarà a mantenir-nos sans, a cuidar la pell i que estigui en el punt idoni d'humitat i hidratació per encarar la tardor. 

Crema hidratant Aquagel de Deliplus

La nova crema de Mercadona és la crema hidratant Aquagel de Deliplus, una loció que es fa servir per a tot el cos, amb una textura ultralleugera i molt suau que té com a objectiu refrescar i renovar la nostra pell seca i rugosa de forma adequada després de l'exposició a agents irritants com els raigs solars, la sal del mar, el clor de les piscines, l'aire condicionat, etc. 

Aquest nou producte conté extracte d'aranja, extracte de te verd, llard de karité i glicerina, que li dona aquest to brillant i revitalitzat a la pell. A més, és apta per a tota mena de pell, fins i tot les més sensibles, i té una ràpida absorció. Tampoc deixa efectes greixosos i té un grau perfumat que deixa la pell fent molt bona olor en acabar.

La nova crema Aquagel de Deliplus té una forma d'ús d'allò més fàcil i intuïtiva: Només cal aplicar el producte per sobre de la nostra pell mentre fem un lleuger massatge fins que s'acabi absorbint.  

Més articles de Mercadona per cuidar la nostra pell

A banda d'aquesta nova crema, Mercadona té més productes que també poden servir per tenir cura de la nostra pell i donar-li tots els nutrients necessaris per mantenir-nos en un bon estat de salut. Un d'ells és l'exfoliant de coco enriquit amb oli de jojoba, i un altre amb propietats similars seria el llard corporal amb aroma de coco. 

Pel que fa a l'exfoliant, aquest producte retirarà les cèl·lules mortes de la teva pella, la regenerà i farà que tingui un millor aspecte. A més, el seu contingut en oli de jojoba hidratarà en profunditat la pell. Aquest producte conté oli de Tsubaki, partícules de coco, jojoba, llard de karité i vitamina E que funciona com un antioxidant.

Per a fer-lo servir només s'ha d'aplicar l'exfoliant sobre la pell humida o seca realitzant moviments circulars amb la mà sobre el nostre cos. El més ideal és aplicar-lo abans de sortir de la dutxa, ja que tindrem la pell mullada i podrem aclarir-la amb aigua abundant de forma còmoda i senzilla.

El llard corporal, per la seva banda, proporciona a la pell un aspecte més cuidat i la nodrirà profundament, a més de suavitzar-la i deixar una agradable olor a coco. En aquest cas, el producte conté karité, que li dona la seva textura, i està enriquida amb diferents olis que hidraten i donen a la pell un to brillant. 

En el cas del llard, el millor és aplicar-la diàriament mitjançant un missatge lleuger circular fins que quedi totalment absorbida per la pell, que acabarà lluint molt més hidratada, brillant i rejovenida.


Comentaris

envia el comentari