El producte més típic de l'estiu arriba renovat i amb terrines per compartir a Mercadona

Si t'agrada tastar diversos sabors de gelat sense cansar-te, Mercadona té la solució perfecta per aquests dies d'estiu

Mercadona 2020
Mercadona ofereix diversos sabors de gelat per gaudir dels últims dies d'estiu | Mercadona

Si t'encanten els gelats, probablement no et vols quedar amb només un sabor, sinó que prefereixis provar-se diversos. Encara que els clàssics com la xocolata mai fallen, és cert que els que són una mica més especials o originals és millor combinar-los per a no cansar-nos.

Perquè puguis fer un veritable tast de gelats, Mercadona té una gamma en format terrina de mig litre que són perfectes per a provar de diversos sabors. Així no compres una gran quantitat i, si no t'agrada, no hauràs de deixar tota la resta en el congelador ad eternum. Això sí, no creiem que no et vagin a agradar perquè aquests són tan cremosos i deliciosos que, probablement, quan s'acabin vagis a comprar-ne més.

Gelats en got de 500 ml, disponibles en cinc sabors diferents

Gelat d'Almívar de llet: per als més llaminers

L'almívar de llet només és apte per als més llaminers, Si t'agrada la seva versió clàssica. t’assegurem que t'encantarà aquest gelat. Això sí, millor en got de mig litre perquè no t'embafis del tot i puguis provar uns altres.

Gelat de Xocolata cookies: passió per la xocolata

El gelat de xocolata bàsica de Mercadona és segurament un dels millors del mercat. Si encara no ho has provat, has de fer-ho. Aquesta versió 'mini' amb cookies és una opció genial perquè els més xocolaters puguin anar variant de tant en tant.

Gelat de Torró: cremós i intens

Qui va dir que el torró només és d'hivern o Nadal? El gelat de torró té un sabor genial i es pot consumir tot l'any. De nou és molt dolç, per la qual cosa aquesta versió és genial per a compartir una mica.

Gelat de Cheesecake: com un pastís de formatge gelat

Una versió en gelat del pastís més famós d'Amèrica, el cheesecake. En aquest cas amb maduixa. Té un sabor molt especial, fresc però alhora dolç, i és genial com a opció intermèdia entre pastís i gelat.

Gelat de Menta i xocolata: una combinació sorprenent i guanyadora

Finalment, no podia faltar el 'after eight' o gelat de menta i xocolata. És d'aquests sabors que o t'encanten o odies. Per això aquest format és genial, ja que, mentre la resta consumeix gelats més clàssics, tu pots tenir aquest i anar-ho consumint, sense haver de deixar-ho molt temps i que es posi dolent.


Comentaris

envia el comentari