Fila de caixers de supermercat d'un establiment Mercadona

Els dos regals per a dona de Mercadona que estan arrasant

Els lots 'Rose Nude' i 'Soplo Intense' de Mercadona són perfectes per regalar en aquestes dates

Ja s'acosta el Nadal i són pocs els dies que queden per decidir què regalarem als nostres éssers estimats. Però, una opció sempre vàlida és un bon lot de perfumeria o cosmètica, i d'això, Mercadona en sap molt. És per això que la línia de supermercats ja ha llançat al seu compte d'Instagram les seves propostes oficials per regalar aquest any.

Per ells, la gamma 'Como tú' o 'Él', dos perfums molt coneguts de la 'Perfumeria' de Mercadona. I per als més petits de la família, la colònia de 'Fortnite' o el 'Beauty Set' d''Unicorn Power'. I per a elles, la joia de la corona, els lots de perfumeria 'Rose Nude' i 'Soplo Intense', que inclouen un perfum, una loció i un element distintiu i especial.

Romàntica i atemporal, així és la fragància de 'Rose Nude'

El lot Rosa Nude de Mercadona
El lot 'Rose Nude' ve en un preciós joier rosa| Mercadona

El primer producte que ens proposa Mercadona com a regal per a elles aquest Nadal és 'Rose Nude'. En un flascó opac, en tons rosats, es presenta aquest Eau de Parfum de 100 ml.

Com reflecteixen les tonalitats del flascó, les notes d'aquest perfum són florals de rosa. Romanen a la pell i es poden sentir, per la qual cosa és perfecta per a dones romàntiques.

Al lot de Mercadona no només ve el perfum sinó que l'acompanya una loció corporal de 100 ml amb aromes compatibles amb el perfum i una crema de mans ideal per a la bossa de 30 ml.

Tots aquests complements estan guardats en un preciós joier en tonalitats roses que a més a més conté un mirall i dos compartiments. Per tant, no només estaràs regalant el perfum sinó un preciós estoig al qual es pot donar ús. Tanmateix, el perfum es pot comprar també per separat a Mercadona, en un format de 75 ml o 30 ml.

Seductora i tendra, així és la fragància de 'Soplo Intense'

El lot Bufa Intense de Mercadona
El necesser inclòs al lot 'Soplo Intense' de Mercadona es pot convertir en bossa | Mercadona

L'altra proposta que ofereix Mercadona per a aquest Nadal destil·la feminitat i delicadesa, ja que 'Soplo Intense' es defineix com la segona pell d'una dona. Concretament, en la seva descripció, Mercadona afirma que aquest perfum és «una exaltació de la feminitat en estat pur, però en la seva dimensió més íntima».

A més, afegeix que «és l'univers privat on conviuen somnis, anhels, records i desitjos des d'una perspectiva més suggeridora». En aquesta ocasió, ens trobem davant d'una fragància de notes florals enfustades, més sensual i tendra que l'anterior. Així que, és un perfum ideal per a aquelles dones que desprenen feminitat.

Com en el cas anterior, ve acompanyat d'una loció corporal de 100 ml i l'envàs del perfum té la mateixa mida. I, en lloc d'un joier, 'Soplo Intense' ve en un necesser de tonalitats roses que es pot convertir en una bossa bandolera. Per tant, qui rebi aquest el regal podrà donar-li dos usos diferents.

Altres regals per a dona de Mercadona

Si aquestes dues opcions no acaben de convèncer-te, no hi ha cap problema. Mercadona disposa de moltes altres alternatives on la més venuda d'aquest any és 'Cosmic Shine for her', un perfum de luxe que encantarà qualsevol dona. Tot això gràcies a una aroma única i un flascó molt cridaner, en què el més mínim detall està perfectament cuidat.

Cosmic Shine for him de Mercadona
'Cosmic Shine for her' ve en un lot amb un gel de bany i una crema corporal | Mercadona

La fragància 'Cosmic Shine for her', que té també una versió per a homes, destil·la feminitat. Alhora, és molt fàcil notar les seves suaus notes de vainilla Bourbon, rosa de Bulgària, pebre rosa, mandarina, aranja rosa, pera graneta, flor de taronger i cedre. En definitiva, una de les millors opcions per regalar aquest Nadal.