Fila de caixers de supermercat d'un establiment Mercadona

Els 2 regals de Nadal de Mercadona per a dona que estan arrasant

Els lots Rose Nude i Bufa Intense de Mercadona són perfectes per regalar en aquestes dates

Nadal s'acosta i queden pocs dies per decidir què regalarem als nostres éssers estimats. Una opció sempre vàlida és un bon lot de perfumeria o cosmètica, i d'això, Mercadona en sap molt. És per això que la línia de supermercats ja ha llançat al compte d'Instagram les seves propostes oficials per regalar aquest any.

Per ells, la gamma 'Com tu o Ell', dos perfums molt coneguts de la Perfumeria de Mercadona. Per als més petits de la família, la colònia de 'Fortnite' o el 'Beauty Set' d'Unicorn Power. I per a elles, la joia de la corona, els lots de perfumeria 'Rose Nude' i 'Soplo Intense'. Inclouen un perfum, una loció i un element distintiu i especial.

El lot Rosa Nude de Mercadona
El lot Rosa Nude ve en un preciós joier rosa | Mercadona

Romàntica i atemporal, així és la fragància de Rose Nude

El primer producte que ens proposa Mercadona com a regal per a elles aquest Nadal és Rose Nude. En un flascó opac, en tons rosats, es presenta aquest 'Eau de Parfum' de 100 mililitres. Com endevinen les tonalitats del flascó, les notes d'aquest perfum són florals de rosa. Romanen a la pell i es poden sentir durant moltes hores.

Al lot de Mercadona no només hi ha el perfum. L'acompanyen una loció corporal de 100 mililitres amb aromes compatibles amb el perfum i una crema de mans ideal per dur a la bossa. Tots aquests complements estan guardats en un preciós joier de tonalitats roses que, a més, conté un mirall i dos compartiments. Per tant, no només estaràs regalant el perfum, sinó un preciós estoig a què podrà donar ús. El perfum es pot comprar també per separat a Mercadona, en un format de 75 o 30 mililitres

.

Seductora i tendra, així és la fragància de Bufa Intense

L'altra proposta que ofereix Mercadona per a aquest Nadal és 'Buf Intense' es defineix com la segona pell d'una dona. En la seva descripció, Mercadona afirma que aquest perfum és «una exaltació de la feminitat en estat pur, però en la seva dimensió més íntima». A més, afegeix que «és l'univers privat on conviuen somnis, anhels, records i desitjos des d'una perspectiva més suggeridora».

En aquesta ocasió, ens trobem davant d'una fragància de notes florals enfustades, més sensual i tendra que l'anterior. Com en el cas anterior, el producte està acompanyat d'una loció corporal de 100 mililitres. L'envàs del perfum té la mateixa mida. En lloc d'un joier, Buf Intense està envasat en un necesser de tonalitats roses que es pot convertir en una bossa bandolera. Qui rebi el regal podrà donar-li dos usos diferents.

Altres regals per a dona de Mercadona

Si aquestes dues opcions no acaben de convèncer-te, no hi ha cap problema. Mercadona disposa de moltes altres alternatives. La més venuda d'aquest any és Cosmic Shine for her, un perfum de luxe que encantarà qualsevol dona.

Cosmic Shine for him de Mercadona
Cosmic Shine for her ve en un lot amb un gel de bany i una crema corporal | Mercadona

Mercadona també ha llançat una línia de cures de bellesa que són una experiència en si mateixos. És ideal per a persones que es cuiden i que gaudeixen de les carícies.

La línia Elixir de Mercadona
La línia Elixir de Mercadona és ideal per tenir cura de la pell | Mercadona

Per a les amants del maquillatge i les ungles, el lot 'nail care' de Mercadona és, probablement, la millor alternativa de totes. També es pot optar per un tractament facial complet que serà l'obsequi perfecte per a les dones que es preocupen de la pell de la cara. Per acabar, us recomanem el nou tractament de bellesa de Mercadona, que ofereix grans resultats per només sis euros.