Façana d'un establiment Mercadona

Mercadona supera totes les expectatives amb el millor regal de Nadal

La cadena de supermercats valenciana sorprèn com mai amb una proposta estrella per regalar per Festes

Mercadona elabora, cada any, una proposta de perfumeria estrella per a les festes de Nadal. La colònia és un dels regals més comuns durant la temporada nadalenca, i és per això que preparen un producte adequat. Any rere anys han aconseguit sorprendre'ns, però mai tant com aquesta vegada. El llançament de 'Cosmic Shine', el nou perfum de la cadena de supermercats, ha superat totes les expectatives.

L'aroma de la colònia, el seu flascó, i fins i tot els colors escollits semblen ideals. No és estrany, ja que els millors professionals s'han reunit sota la casa Mercadona per elaborar un producte perfecte. Des del disseny fins a la fabricació, l'empresa no ha escatimat en despeses. El resultat és més que evident: un flascó amb un disseny exquisit i una aroma que no deixarà indiferent ningú.

Quina és l'aroma de Cosmic Shine?

Com és habitual, Mercadona ha llançat dos perfums sota el nom 'Cosmic Shine', el femení i el masculí. Les dues fragàncies són exquisides: el 'for him' té un aroma cítric i amb tocs de fusta. És una fragància especiada i ambarada, que inclús transmet matisos d'aranja, mandarina, pebre negre, menta, poma verda, gingebre, llimona, ambre gris, cedre, sàndal i vetiver.

Cosmic Shine for him de Mercadona
L'aroma de Cosmic Shine for him té tocs de fusta i cítrics | Mercadona

D'altra banda, Cosmic Shine 'for her' és un perfum  radiant i optimista, molt contrastat. Entre les seves fragàncies se senten notes de vainilla Bourbon, rosa de Bulgària, pebre rosa, mandarina, aranja rosa, pera graneta, flor de taronger i cedre.

 

Les dues fragàncies es poden comprar en lots. Al pot de Cosmic Shine 'for her' l'acompanya un gel de bany i una loció corporal, totes dues de 100 mil·lilitres. Tot això adornat amb tots d'or rosa. Per al pack de 'Cosmic Shine' 'for him', Mercadona ha optat per un gel de bany i un 'after shave'. Tots els flascons vénen en el mateix format que en el cas del 'for her'.

Cosmic Shine for him de Mercadona
Cosmic Shine for her ve en un lot amb un gel de bany i una crema corporal | Mercadona

Més productes a la col·lecció Cosmic Shine

Mercadona no en té prou amb les dues fragàncies espectaculars i els respectius lots, ideals com a regals de Nadal. Ha anat un pas més enllà dissenyant una línia cosmètica inspirada en la temàtica dels perfums. La col·lecció, d'edició limitada, inclou una àmplia gamma de productes amb tons molt versàtils. Molts tenen un acabat metal·litzat, picada d'ullet a la temàtica de la proposta, l'espai.

Actualment, podem trobar vuit productes sota el segell de la col·lecció:

  • Màscara de pestanyes Cosmic.
  • Fluid de llavis mat Lips Cosmic.
  • Il·luminador Cosmic.
  • Fluid de llavis mat Lips Cosmic.
  • Laques dungles Cosmic.
  • Perfilador dulls Duo.
  • Lot Set de pinzells Cosmic.
  • Paleta Cosmic.
  • Paleta d'ombres Cosmic
Línia de cosmètics de Cosmic Shine
La línia de cosmètics de Cosmic Shine vuit productes exclusius | Mercadona

Com ha estat el procés de creació de Cosmic Shine?

Cosmic Shine no ha estat una invenció espontània. Els professionals de Perfumeria de Mercadona fa més d'un any que treballen en la seva creació. El procés va començar amb la consulta als clients, amb què Mercadona compta per llançar els seus productes nous. Amb les dades dels compradors, es va començar a negociar amb els proveïdors. Es van rebre propostes, aromes diferents, i es van tornar a comprovar les dades dels compradors.

Un cop seleccionada l'aroma, va ser el moment de dissenyar el flascó. La temàtica còsmica flotava a l'aire. Aquesta va ser la raó per la qual es va donar la forma d'escafandre al tap transparent de les dues ampolles. Després de dissenyar el producte, només es necssitava un fabricant a l'alçada. El següent pas va ser crear un model i comparar les opcions fins a trobar la millor fàbrica per 'Cosmic Shine'.

Taula de disseny de 'Cosmic Shine'
En el disseny de Cosmic Shine es van afegir detalls com la tapa en forma d'escafandre | Mercadona

 

Amb el model final, i la fabricació de les ampolles en marxa, Mercadona va decidir comptar amb els millors decoradors de vidre d'Europa. Aquests van dissenyar i van donar al pot els seus tocs finals. Finalment, es va fabricar el perfum, seguint un procés de maceració, que garanteix la qualitat i durabilitat de l'aroma. Un cop acabat, es va envasar i es va sotmetre a les proves necessàries abans d'arribar finalment als supermercats de Mercadona .