Vista del nou model de botigues Mercadona

Mercadona arrassa amb el producte de luxe més venut aquest Nadal

La Perfumeria de Mercadona sorprèn amb el llançament de la seva fragància 'My Soul Enchanted', totalment reinventada

Amb l'arribada de les festes, no hi ha cap dubte que Mercadona ha apostat pels productes estrelles de la temporada. La cosmètica i la perfumeria és el que millor es ven per Nadal.

Per això, ha llançat dos perfums nous per a la seva gamma 'My Soul'. Un producte que ha aconseguit posicionar-se com a «alta gamma», mantenint en tot moment un preu assequible per a qualsevol butxaca.

El seu toc luxós i la seva intensa olor de mitjana llarga durada han aconseguit l'èxit rotund. Una versió que es va llançar ja fa dos anys.

Ara, la gamma ha reinventat dues versions noves. 'My Soul Enchanted for her', la versió femenina, ha trepitjat fort. Poques setmanes abans de Nadal, sembla que és un dels productes més venuts de la línia de supermercats.

'My Soul Enchanted': la fragància femenina de moda

La fragància femenina de 'My Soul Enchanted'
La fragància femenina de 'My Soul Enchanted' és del tot luxosa. | MERCADONA

El primer que crida l'atenció d'aquesta nova versió del perfum és el seu embotellat. Una fragància aparentment luxosa i que s'ha posicionat com un dels clàssics de la marca.

Han optat, una vegada més, per un envàs estriat de vidre. Però aquest cop han tancat l'embotellat amb un tap vidriós i amb un color degradat.

El tap de 'My Soul Enchanted for her' és rodó, seguint les tonalitats daurades de l'ampolla.

Amb tons cítrics, el perfum destaca per tons daurats i grocs. També té unes notes florals.

En una primera instància, les notes que es perceben de la fragància són de mandarina verda de Madagascar. No obstant això, a mesura que s'asseu, surten les seves notes cor de mimosa 'gasse'. Per acabar, com a notes de fons té vainilla de Madagascar, per tancar una fragància exquisida.

'My Soul Enchanted for him'

Imatge de la fragància masculina de Mercadona 'My Soul Enchanted for him'
El tap de vidre de 'My Soul Enchanted for him' trenca amb el seu estil arrodonit. | MERCADONA

Com cada bon perfum de Mercadona, la fragància femenina té una versió masculina al costat. 'My Soul Enchanted for Him' és a l'alçada de la seva edició per a dona.

Igual que en l'altra versió, el seu flascó estriat destil·la luxe. En aquesta edició, han optat per tonalitats verdes i un tap en forma rectangular que trenca amb les formes arrodonides del flascó.

La nota olfactiva d'aquesta fragància és fusta oriental especiada. D'entrada, té notes de blat de moro, de pebre rosa, de coriandre i de llimona. Al cor del perfum es descobreix la fusta de cedre, el benjuí i l'espígol.

Finalment, de fons, es percep fusta de sàndal, ambre sec i fusta caixmir.

Quan es podrà comprar 'My Soul Enchanted'?

Les noves versions de 'My Soul Enchanted' van sortir a la venda el 19 de novembre. És a dir, ja es poden aconseguir als supermercats de Mercadona.

El flascó de 100 ml de la fragància costa tan sols 12 euros. Com en altres versions de la gamma, se'n pot esperar una durada mitjana-llarga. Per descomptat, dependrà del tipus de pell de l'usuari.

Imatge de la fragància femenina de Mercadona 'My Soul Enchanted for her'
L'envàs d'aquesta nova fragància de Mercadona és del tot encantador. | MERCADONA

Està clar que es tracta d'una aroma molt especial, que enamora tothom. És per això cal córrer per aconseguir el producte aquest Nadal i sorprendre a tothom.

Val la pena dir que la secció de Perfumeria de Mercadona no deixa de sorprendre. Recentment, també va enamorar els clients amb les fragàncies de la seva gamma 'Cosmic Shine'.

Les seves dues fragàncies, 'for him' i 'for hem', han sortit a la venda aquest Nadal. Competiran directament amb 'My Soul Enchanted' per ser el regal més sol·licitat de les dates.