Exterior d'un supermercat Lidl

Lidl té el millor producte nadalenc de tots els supermercats

Lidl es corona amb el panettone més deliciós de tots els supermercats segons els experts.

Cada any, quan s'acosten les festes de Nadal, comencem a preguntar-nos on es poden comprar els millors productes. Entre tortells de reis, torrons, massapans i panettones, enguany el premi se l'ha emportat Lidl.

L'OCU intenta respondre aquestes preguntes cada any als consumidors. Prova tots els productes disponibles i, sota criteris més o menys objectius, determina quin és el millor de tots. Després ho comparteix amb els lectors. 

Així va ser com va obtenir l'any passat el títol de millor tortell de reis l'ofert per Eroski. Enguany, però, no han estat les llistes que han donat popularitat a l'element estrella de la temporada.

El millor panettone és per...

El 2021, tots els focus s'han posat sobre una entrevista que l'experta cuinera i divulgadora, Anna mayer, va oferir a la Cadena Ser. En aquesta va entrar de ple al món dels panettones. 

Per descomptat, com tota professional, recomanava sempre la rebosteria casolana. Tot i això, dins de l'apartat dels industrials, va determinar que la millor oferta la tenen els supermercats de Lidl.

Segons ella, és el millor en relació qualitat-preu. «És el que és, però per esmorzar al matí, a 4 euros, està molt bé», explicava l'experta davant la sorpresa dels entrevistadors.

Després va afegir: «Encara que sigui industrial, compleix tots els requisits del panettone italià, així que és millor que qualsevol dels panettones industrials fets aquí».

A més, Mayer no ha estat l'única a notar que hi ha una qualitat excepcional en l'elaboració dels panettones de la marca Lidl.

El panettone del supermercat Lidl
El panettone de Lidl és el millor dels supermercats | Lidl

Si bé l'any passat el millor tortell de reis va ser el d'Eroski, el panettone de Lidl també va guanyar un primer lloc. Va ser a la llista de Telenatiuh Cortés, forner de Cloudstreet i guanyador del premi al millor panettone artesà el 2019. Tota una eminència de la rebosteria.

En una entrevista que va oferir a 'El Comidista', va dir que el panettone de Lidl era el millor entre tots els que oferien els supermercats. Tot i això, no li donava el seu aprovat.

«Es nota que hi ha una mantega de millor qualitat i es nota que hi ha pasta d'algun cítric a la massa. No està malament. Es nota la llimona i està sota la mantega», explicava el forner.

Al costat d'aquesta proposta de Lidl, va nominar el panettone d'El Corte Inglés, que va haver de compartir el seu primer lloc amb la cadena de supermercats alemanya. Pel que sembla, la clau per prendre aquesta decisió va ser la qualitat de la mantega i el seu ús reduït. A la competència, l'ús d'aquest producte destacava per ser excessiva.

Lidl té el millor catàleg per aquest Nadal

Amb aquestes notícies no hi ha dubtes que Lidl s'ha convertit en una de les opcions preferides de molts consumidors. Aquest any, el seu panettone, el de més qualitat segons els experts, no és l'única sorpresa que ens ofereix el supermercat.

Aquest Nadal, les seves sucursals ofereixen els millors productes gurmet per preparar deliciosos sopars nadalencs per menys de 5 euros. Les ofertes van començar a principis de desembre i continuaran així al llarg del mes.

A més, ha llançat nous productes per a la llar que faran de Nadal un esdeveniment únic. Siguin com a regals o per preparar la llar per a rebre la família, Lidl té les millors alternatives del moment.

Jaqueta de dona al supermercat Lidl
Té un preu inferior a 20 euros | Lidl

També disposa de les millors peces per aquest hivern, càlides, a la moda i al millor preu del mercat. Ideals per regalar o per sortir de l'angoixa dels dies més freds. Destaca el seu abric de 19.99 euros, perfecte per a aquestes dates.