Tres noies entrant a un supermercat de Lidl

Els quatre productes Lidl de la llar ideals per regalar aquest Nadal

Lidl sap que no cal gastar-se una fortuna per trobar el regal de Nadal perfecte

Lidl té una gran quantitat d'articles que són perfectes per regalar aquest Nadal. Tot i que gairebé la majoria es decanta pels regals d'última hora, és un bon moment per avançar-se i evitar les presses i l'estrès de no trobar el que busquem. 

El supermercat alemany té a la venda productes ideals per a la llar. Els acaben de llançar i ja es poden comprar en línia a un preu molt atractiu.

Els regals perfectes de Nadal són a Lidl

Un dels articles que més ha cridat l'atenció és el plafó LED amb altaveu Bluetooth. El mateix supermercat ha catalogat aquest article com el «producte estrella» i no n'hi ha per menys.

Aquest plafó compta amb un altaveu Bluetooth regulable, de manera que podràs il·luminar i escoltar música sense cables. La seva llum és blanca i no enlluerna.

Imatge del plafó LED amb altaveus Bluetooth de Lidl
Aquest plafó és ideal per als amants de la música | LIDL

Té un comandament a distància que permet controlar la llum i el so i, a més, també es pot manejar amb un telèfon intel·ligent. Disposa d'una funció de temporitzador i, gràcies a la bombeta, tindràs un estalvi de fins a un 87 %.

Aquest plafó LED costa 39,99 €. Podeu llegir més detalls i comprar-lo a través de la pàgina web del supermercat alemany.

Si busques un objecte per protegir les claus, Lidl també t'ho posa fàcil. Acaba de treure una petita caixa forta amb cadenat de combinació, perfecta per instal·lar a la paret, a interiors o a exteriors.

Imatge de la caixa forta amb candau per a clauers de Lidl
Protegeix les claus amb aquesta caixa forta de Lidl | LIDL

Aquesta caixa forta és ideal per guardar les claus d'una manera segura dins de casa. El muntatge és fàcil i el preu és econòmic. Només costa 9,99 € i es pot comprar a través de la pàgina web de Lidl.

Un altre producte estrella, ideal per a la llar, és l'humidificador difusor amb aromateràpia. També ha estat catalogat com a «producte estrella» i és capaç de generar un vapor fi i refrescant a través de l'ultrasò.

L'humidificador difusor ultrasònic amb aromateràpia rodó funciona endollat a la xarxa elèctrica i disposa d'un joc de llums que és realment acollidor.

A més, inclou un oli perfumat de lavanda i un oli essencial amb una aroma de fusta de sàndal. Aquest producte costa 19,99 € i ja es pot comprar en línia. També el pots comprar a partir del 2 de desembre a botigues físiques.

Imatges de l'humidificador difusor i el lot de taules multifuncionals de Lidl
Aquests productes de Lidl són l'opció perfecta per regalar aquest Nadal | LIDL

Un altre producte per a la llar, perfecte per als més manetes, és el set de taules multifuncionals. Són taules plegables, de manera que podràs estalviar espai i temps a l'hora de transportar-les.

Es poden fer servir tant juntes com per separat, per la qual cosa permeten una gran quantitat d'usos. És un set de tres unitats i tenen una alçada regulable en quatre posicions diferents: 73-80-87-94 centímetres.

Cadascuna d'aquestes taules, a més, compta amb una nansa de transport pràctica i suporten fins a 35 kg. El preu d'aquest set de taules multifuncionals és de 63,99 € i ja es pot comprar a través de Lidl en línia.

Aquests són només alguns dels productes per a la llar que perfectes per regalar aquest Nadal. No cal que pensis amb algú, et pots fer un auto-regal!

 

De totes maneres, tenen molts altres productes dins el catàleg així que segur que trobeu el que més us agrada.