Per començar bé l'any: Mercadona té una esperada novetat per només 6 euros

Aquest tractament de Deliplus aportarà lluminositat a la teva pell

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
El nou tractament de Mercadona és ideal per reactivar la teva pell | MERCADONA

Mercadona ha posat a la venda un nou producte de cosmètica que t'encantarà. Si ets d'aquelles persones que els agrada mantenir la pell ben cuidada i creus que el teu cutis necessita reactivar-se, aquest nou producte de la companyia valenciana t'interessarà.

Els productes de bellesa de Mercadona sempre triomfen per la seva relació qualitat-preu, que no té res a envejar a les grans marques. És per això que sempre que Mercadona posa a la venda un producte com aquest, triomfarà segur. A continuació, us presentem 'Reactiva tu piel', un producte de Deliplus que promet triomfar.

Reactiva la teva pell

El nou producte 'Reactiva tu piel', és un 'pack' d'ampolles facials amb set cures específiques per a la pell. Aquest programa intensiu té una durada de catorze dies i està indicat per a tota classe de pells. Vols saber de què es tracta i com has d'aplicar-te'l?

Preparació i hidratació

 • Primer i segon dia: Segons informa Mercadona, el primer i segon dia cal utilitzar les ampolletes 'Detox'. Aquests flascons protegeixen la nostra pell de la contaminació i de la llum blava dels dispositius electrònics que fem servir en el nostre dia a dia, com l'ordinador, la tauleta, el mòbil, la televisió...
 • Tercer i quart dia: Cal utilitzar les ampolletes 'Anti estrès', que estan pensades per calmar la nostra pell i aportar suavitat i frescor.
 • Cinquè i sisè dia: Per al cinquè i el sisè dia s'indica que cal utilitzar les ampolletes 'Hidratants', que hidraten i suavitzen el nostre cutis.
Fotografia de les ampolles 'reactiva la teva pell' de MercadonaAquestes ampolletes et deixaran la pell radiant en tan sols catorze dies | Mercadona


Tractament

 • Setè i vuitè dia: En aquests dies cal utilitzar les ampolletes 'Regeneradores', que promouen la creació d'elastina i de col·lagen.
 • Novè i desè dia: Les ampolletes 'Fermesa' t'aportaran fermesa i elasticitat, ja que reafirmen i minimitzen les línies d'expressió i les arrugues.
 • Onzè i dotzè dia: Les ampolletes 'Antiarrugues' serveixen per suavitzar les línies d'expressió i les arrugues.


Pell lluminosa

 • Tretzè i catorzè dia: Les ampolletes 'Lluminositat' de Mercadona potencien la llum natural de la nostra pell.


Instruccions per aplicar el tractament

Per utilitzar aquestes ampolletes de Mercadona has de seguir les següents instruccions:

 1. Primer cal netejar el teu rostre a la perfecció.
 2. Abans d'aplicar l'ampolleta, agita-la bé, ja que s'han de barrejar les dues fases.
 3. Trenca l'ampolleta (has d'escoltar un 'clic') i col·loca el dosificador (veuràs que hi ha una línia marcada a l'ampolleta).
 4. Aboca la meitat de l'ampolleta i estén-la bé sobre la cara, el coll i l'escot. Fes massatges fins que s'absorbeixi completament.
 5. Per aplicar un altre producte, cal esperar uns 10 minuts. Cadascuna d'aquestes ampolletes estan fetes per a ser utilitzades al matí i a la nit (meitat i meitat).

Aquest producte ja ha triomfat entre moltes consumidores, tant per la seva qualitat com pel seu preu: 6 euros. Cada ampolleta conté 2 ml i les pots trobar a 'La Perfumeria' del teu Mercadona més proper. El producte està creat per Viokox, una empresa de València que també és l'encarregada de fabricar les ampolletes antivermellors de Mercadona.

Si vols conèixer més novetats de Mercadona, pots donar-li un cop d'ull a la col·lecció de maquillatge més exclusiva del moment, que és perfecta per regalar aquest Nadal.


Comentaris

envia el comentari